ΓΔ: 1209.34 1.34% Τζίρος: 72.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Pagkritia Trapeza
Πηγή: Παγκρήτια Τράπεζα

Παγκρήτια Τράπεζα: Στηρίζει τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προχώρησε στη δωρεά ποσού 100.000€ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προκειμένου, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει, να καλυφθούν για το επόμενο διάστημα οι καθημερινές ανάγκες 1.000 ατόμων.

Η Παγκρήτια Τράπεζα με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τους καταστροφικούς σεισμούς.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προχώρησε στη δωρεά ποσού 100.000€ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προκειμένου, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει, να καλυφθούν για το επόμενο διάστημα οι καθημερινές ανάγκες 1.000 δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στις γειτονικές χώρες.

Όπως αναφέρει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της, η σκέψη και οι ευχές όλων των ανθρώπων της Παγκρήτιας είναι δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από αυτήν την ανυπολόγιστη καταστροφή και στα σωστικά συνεργεία που δίνουν την μεγάλη μάχη να σώσουν ζωές.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

alpha bamk
ESG

Alpha Bank: Στον χρηματιστηριακό Δείκτη «FTSE4Good» για 7η συνεχή χρονιά

Η συμμετοχή της Τράπεζας στον Δείκτη, επιβεβαιώνει τα υψηλά επίπεδα κοινωνικής και περιβαλλοντικής της υπευθυνότητας και επιβραβεύει τις ενέργειές της για αναβάθμιση της εταιρικής της διακυβέρνησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια Τράπεζα: Στα 2,68 δισ. ευρώ το ενεργητικό της το 2022

Το 1,6 δισ. ευρώ άγγιξαν το 2022 οι καταθέσεις στην τράπεζα και η προ φόρων κερδοφορία διαμορφώθηκε στα 5,3 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 4,1% έναντι του 2021. Οι αλλαγές στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ESG

Φ. Καραβίας: H Eurobank στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων

Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας σε επιστολή του προς τους εργαζομένους, σημείωσε πως η Eurobank έχει βρεθεί στο πλευρό των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές με κινήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
alpha bamk
ESG

Alpha Bank: Επιτυχημένη η έκθεση «Η άλλη όψη του Νομίσματος»‭

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών της Νομισματικής Συλλογής της‭ Alpha Bank‭, η Έκθεση, ελάχιστα ‬‬παραλλαγμένη, με τον τίτλο ‭«‭TWO SIDES ‭OF‬ THE SAME COIN‭»‭ ‭θα παρουσιαστεί στο ‭Μουσείο της ‬‬‬‬‬‬ Banca Naţională a României‭.