ΓΔ: 1400.61 -1.12% Τζίρος: 124.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Eurobank

Στήριξη από τη Eurobank στα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών

Διαγραφή στεγαστικού δανείου που είχε λάβει ο ένας εκ των δυο πιλότων του μοιραίου Canadair. Μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων της τράπεζας σε Ρόδο – Κέρκυρα για την ανακούφιση των πυρόπληκτων.

Στην άμεση διαγραφή στεγαστικού δανείου που είχε λάβει περίπου πριν ένα χρόνο ο ένας εκ των δυο άτυχων πιλότων που έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση του πυροσβεστικού αεροπλάνου Canadair κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην Κάρυστο προχώρησε η Eurobank.

Η τράπεζα προχώρησε σε σχετικό έλεγχο για ενδεχόμενες δανειακές συμβάσεις των δυο πιλότων και μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη στεγαστικού δανείου, στο οποίο εγγυητής ήταν ο πατέρας του πιλότου, η Eurobank αποφάσισε τη διαγραφή της σχετικής οφειλής.

Η τράπεζα έχει και στο παρελθόν προχωρήσει σε αντίστοιχες κινήσεις για οικογένειες χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή εν ώρα καθήκοντος.

Την ίδια ώρα, μαζική είναι η κινητοποίηση των εργαζομένων της τράπεζας σε Ρόδο και Κέρκυρα συμβάλλοντας πολύπλευρα στην ανακούφιση των πυρόπληκτων. Εκτός από τους εργαζομένους της τράπεζας που είναι εθελοντές πυροσβέστες και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, άλλοι φιλοξένησαν πυρόπληκτους, ανέλαβαν πρωτοβουλία για την προσφορά προμηθειών αλλά και για την παροχή δωρεάν δωματίων για τη διαμονή εθελοντικών ομάδων που μετέβησαν στη Ρόδο προς αρωγή των πληγέντων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Karavias-Fokion-Eurobank
ESG

Eurobank: Διευρύνεται γεωγραφικά η πρωτοβουλία για το Δημογραφικό

Όπως ανέφερε και ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Φωκίωνας Καραβίας. η δράση υπογραμμίζει τη στήριξη της Eurobank στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου που διατηρεί διαχρονικά ισχυρούς επιχειρηματικούς δεσμούς.
ESG

Eurobank: 30 νέες θέσεις απασχόλησης σε νησιά του Β. Αιγαίου

Με την ένταξη και νησιών του Βορείου Αιγαίου στο πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης, γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της ευρείας κλίμακας πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank για το Δημογραφικό.
ESG

Ζανιάς: Αυτονόητη προτεραιότητα η συνδρομή στις Ένοπλες Δυνάμεις

Συνεχίζοντας την υποστήριξη των ακριτικών περιοχών, η τράπεζα έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το μισθοδοτικό/ συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα Προνομίων ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ – Ακριτικών & Απομακρυσμένων Περιοχών.