ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Sarantis Group

Όμιλος Σαράντη: Συμμετείχε σε αγώνα δρόμου για τον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος, είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, και το Greece Race for the Cure® 2023, πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνου Μαστού «Άλμα Ζωής».

Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα ο Όμιλος Σαράντη, «έτρεξε» στον συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure® 2023, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο προαύλιο του Ζαππείου περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντη ένωσαν τις δυνάμεις τους, έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά και μοιράστηκαν στιγμές αισιοδοξίας και ελπίδας, μεταφέροντας το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!

Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, το Greece Race for the Cure® 2023, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνου Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ο Όμιλος Σαράντη, πάντα αφοσιωμένος στο να επιδρά θετικά στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται,  στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις επιστρέφοντας αξία στην κοινωνία. Ο Όμιλος, αναγνωρίζοντας πως η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι προϋπόθεση για ένα βιώσιμο μέλλον φροντίζει μέσα από τις επενδύσεις του να δημιουργεί παρακαταθήκη για ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Στο πλαίσιο της τόσο σημαντικής γιορτής αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς του Greece Race for the Cure® 2023 αποδεικνύει σταθερά και διαχρονικά πως…We are a Team with ETHOS.

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

ΔΕΗ: Συνεισφορά σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη

Όραμα του Ομίλου ΔΕΗ είναι να μετασχηματιστεί σε μια οικονομικά και περιβαλλοντικά βιώσιμη, σύγχρονη, ψηφιακή εταιρεία, κατακτώντας ηγετική θέση στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
GEK TERNA
ESG

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα 11,6 εκατ. το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2023

Ο όμιλος εφαρμόζει μια ολοκληρωμένη στρατηγική, η οποία εστιάζει στην οικονομική ανάπτυξη, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την εναρμόνιση με τις σχετικές εξελίξεις, πάντα με όρους κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.
Εθνική
ESG

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds βράβευσε 10 νέες καινοτόμες επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενθάρρυνση και την στήριξη της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, με έμφαση, μεταξύ άλλων στο Fintech, στο ESG και σε σχετικές με τα χρηματοοικονομικά τεχνολογίες.