ΓΔ: 1273.48 0.25% Τζίρος: 70.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μία νέα μπάρα για… καλό σκοπό, δίνει πολύτιμες ευκαιρίες στους νέους

Η μπάρα Γρηγόρης - School Synergy Snacks προσφέρει εργασία σε νέους με αναπηρία.

Με μια πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Γρηγόρης στέκεται στο πλευρό νέων με αναπηρία, που αναζητούν τη δική τους επαγγελματική διέξοδο.

Για τον σκοπό αυτό, ο Γρηγόρης δημιουργεί μία μπάρα, για… καλό σκοπό και ενώνει  τις δυνάμεις του με την School Synergy Snacks, μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (Κοιν.Σ.Επ), που έχει ως αποστολή την εργασιακή και κοινωνική ένταξη νέων με αναπηρία. 

Πρόκειται για τη μπάρα Γρηγόρης - School Synergy Snacks, ένα αμιγώς κοινωνικό προϊόν, καθώς συσκευάζεται από νέους με αναπηρία, προσφέροντάς τους εργασία. Με αυτό τον τρόπο οι νέοι εντάσσονται στην αγορά, βιοπορίζονται, δημιουργούν, επικοινωνούν και αισθάνονται ισότιμα μέλη της κοινωνίας. Μίας κοινωνίας που είναι έτοιμη να στηρίξει αυτή την πραγματικά μοναδική πρωτοβουλία.

Η μπάρα Γρηγόρης - School Synergy Snacks, εκτός από τον κοινωνικό της χαρακτήρα, είναι  ιδιαίτερα γευστική. Με πρωτεΐνη και μαύρη σταφίδα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, έχει υψηλή διατροφική αξία και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο gregorys.gr ή το Gregory’s e-order app, σε μία μοντέρνα, γεμάτη χρώματα συσκευασία.

 

Είναι στο χέρι όλων μας να συνεισφέρουμε σε μία κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης και να στηρίξουμε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία. Γιατί με κάθε αγορά μπάρας Γρηγόρης - School Synergy Snacks συμβάλλουμε στην εργασία και την ενδυνάμωση των νέων με αναπηρία και στη δημιουργία μιας πιο συμπεριληπτικής κοινωνίας.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Επέκταση της συνεργασίας ΔΥΠΑ - Amazon για εκπαίδευση στο cloud

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης «είμαι πολύ χαρούμενος που το σημαντικό αυτό πρόγραμμα όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενισχυθεί με επιπλέον δράσεις για τα Άτομα με Αναπηρία».