ΓΔ: 1392.31 -0.59% Τζίρος: 111.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:21:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kostis Xatzidakis, Kostis Hatzidakis, Ypourgeio Oikonomias
Φωτο: Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Σε χολοκυστεκτομή υπεβλήθη ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κ. Χατζηδάκης

Η επέμβαση λόγω οξείας χολοκυστίτιδας στέφθηκε με επιτυχία και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναρρώνει ομαλά, αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης έκανε σήμερα το πρωί χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» ανακοινώνει ότι σήμερα 28/2/2024, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο μας σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Υπουργός αναρρώνει ομαλά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η περίοδος αιτήσεων για το «Τουρισμός για όλους 2024»

Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και η ενίσχυση μεταξύ άλλων, των ορεινών περιοχών της χώρας, στην κατεύθυνση ισόρροπης διάχυσης των επισκεπτών σε όλη τη διάρκεια του έτους.
businessdaily-Xatzidakis-Kostis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Εύρωστες τράπεζες για θετικά αποτελέσματα και στο Δημόσιο

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε με έμφαση ότι η κυβέρνηση αποδίδει μεγάλη σημασία στον ανταγωνισμό, που είναι το «κλειδί» για τη λειτουργία των τραπεζών, όχι μόνο επ’ ωφελεία των μετόχων τους, αλλά και συνολικότερα των πολιτών και των επιχειρήσεων.