ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kostis Xatzidakis, Kostis Hatzidakis, Ypourgeio Oikonomias
Φωτο: Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Σε χολοκυστεκτομή υπεβλήθη ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κ. Χατζηδάκης

Η επέμβαση λόγω οξείας χολοκυστίτιδας στέφθηκε με επιτυχία και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναρρώνει ομαλά, αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης έκανε σήμερα το πρωί χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» ανακοινώνει ότι σήμερα 28/2/2024, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο μας σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Υπουργός αναρρώνει ομαλά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Xatzidakis-Kostis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Υπεγράφη η Απόφαση συντελεστών υπολογισμού για τις παραλίες

Ως προς την αντικειμενική αξία, προβλέπεται ότι αν υπάρχουν περισσότερα από ένα ακίνητα που συνορεύουν με την παραχωρούμενη έκταση, με διαφορετικές τιμές ζώνης, τότε λαμβάνεται υπόψη η υψηλότερη από αυτές.
Kostis Xatzidakis, Kostis Chatzidakis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Νομοθετική ρύθμιση που μειώνει κατά 50% τις χρεώσεις στα POS

Αναφερόμενος στις χρεώσεις στα μικρά ποσά ότι είναι μεγάλες ο υπουργός σημείωσε ότι κατόπιν συζητήσεων αποφασίστηκε η νομοθετική ρύθμιση που θα τις μειώνει κατά 50% για ποσά έως 10 ευρώ.