ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω απεργίας την Τρίτη

Η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προαναγγελθεί για αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου αναμένεται να προκαλέσει «έμφραγμα» στις μετακινήσεις των πολιτών της Αθήνας.

Η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προαναγγελθεί για αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου αναμένεται να προκαλέσει «έμφραγμα» στις μετακινήσεις των πολιτών καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα «κατεβάσουν τα ρολά».

Συγκεκριμένα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν πρόκειται να λειτουργήσουν καθόλου στην Αθήνα σύμφωνα με την απεργία που προκήρυξε και η ΑΔΕΔΥ μαζί με τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας-Πειραιά ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Μόνη εξαίρεση το Μετρό και το Τραμ που θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας.

Αναλυτικά, τα ΜΜΜ θα απεργήσουν ως εξής:

24ωρη απεργία για την γραμμή 1 του Ηλεκτρικού
24ωρη απεργία για τα λεωφορεία
24ωρη απεργία για τα τρόλεϊ
Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό, θα είναι σταματημένα από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.
Το τραμ θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Εκτός των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, και η ΠΝΟ αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6 το πρωί ως τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Τα τρένα θα πραγματοποιήσουν κι αυτά 24ωρη απεργία, αλλά την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και δεν θα λειτουργήσουν οι γραμμές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και του προαστιακού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ