ΓΔ: 1441.11 -0.52% Τζίρος: 10.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:20:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΠΑΠ

20 χρόνια Πάμε Στοίχημα: Μεγάλα ονόματα στη βραδιά-γιορτή του ΟΠΑΠ

Οι παρουσίες που ξεχώρισαν στα γενέθλια του Πάμε Στοίχημα, το οποίο έκλεισε τα 20 χρόνια. Τα highlights της εκδήλωσης για τα «γενέθλια» του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Με ένα λαμπερό πάρτι γενεθλίων το Πάμε Στοίχημα γιόρτασε, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, τα 20 χρόνια ζωής του.

Στη βραδιά-γιορτή που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ για το δημοφιλές παιχνίδι, έδωσαν δυναμικό παρών συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ, πρώην πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας, εκπρόσωποι από μέσα ενημέρωσης και τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και διακεκριμένοι αθλητές, καθώς αθλητισμός και Πάμε Στοίχημα συμβαδίζουν αυτά τα 20 χρόνια.

Μεταξύ άλλων, στην ξεχωριστή εκδήλωση για το Πάμε Στοίχημα παραβρέθηκαν οι Ρικ Πιτίνο, Τζον Φαντ Σιπ, Σέρχιο Αραούχο, Κώστας Γαλανόπουλος, Χρήστος Δώνης, Φεντερίκο Μακέντα, Νικ Καλάθης, Ντίνος Μήτογλου, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Τάκης Φύσσας και Δημήτρης Παπανικολάου.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση σε «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού από τον ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ, στις νοσηλευτικές μονάδες τους, που είναι διεθνών προδιαγραφών, ζεστές και φιλόξενες, οι παρεμβάσεις και τα ζωηρά χρώματα σε τοίχους και πατώματα δημιουργούν ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον για τα παιδιά.