ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Παραλία Θεσσαλονίκης ακίνητα
Παραθαλάσσια ακίνητα και ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη σε ηλιόλουστη μέρα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα μέσα στο κατάστημα επί της οδού Β. Ολγας και κμπροστά στα μάτια θαμώνων και υπαλλήλων.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 32χρονου που έχει ταυτοποιηθεί για την δολοφονική επίθεση 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποιήση τριών ακόμη ανδρών που φέρεται να συμμετείχαν στην ίδια επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος φέρεται να εργαζόταν στο ταχυφαγείο και εξετάζεται το ενδεχόμενο τα αίτια της επίθεσης να ήταν επαγγελματικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα μέσα στο κατάστημα επί της οδού Β. Ολγας και κμπροστά στα μάτια θαμώνων και υπαλλήλων.

Το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχτηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, τα οποία αποδείχτηκαν θανάσιμα. Ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλεγχος αλκοτέστ οδηγού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Self test αλκοόλ μοίρασε η Τροχαία Θεσσαλονίκης στους οδηγούς στην Τσιμισκή

Περίπου 1.000 self test αλκοόλ μοίρασαν Τροχαία και φαρμακοποιοί στη Θεσσαλονίκη, προωθώντας την υπεύθυνη οδήγηση και την πρόληψη, καθώς το 25% των θανατηφόρων τροχαίων οφείλεται στο αλκοόλ.
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμπόλα τριών οχημάτων στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης χωρίς τραυματισμούς

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή δύο βαν και ενός ιδιωτικού ασθενοφόρου σημειώθηκε στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ προκλήθηκαν μικρές καθυστερήσεις.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη σε δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από τα δικαστήρια

Οι δύο συλληφθέντες έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, κατά τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.