ΓΔ: 1422.26 0.33% Τζίρος: 44.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:31:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Όγδοο κρούσμα του κοροναϊού στην Ελλάδα, νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Πρόκειται για Έλληνα, που είχε στενή επαφή με το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Το όγδοο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος είχε στενή επαφή του πέμπτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Η κλινική εικόνα του όγδοου επιβεβαιωμένου κρούσματος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωναϊό στη Θεσσαλονίκη, δεν διαφέρει από την κλινική εικόνα των άλλων κρουσμάτων που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα.

Πρόκειται για άνδρα μέσης ηλικίας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και σχετίζεται με το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, δηλαδή τη φίλη -ουσιαστικά- της 38χρονης γυναίκα στην οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά ο κορωναϊός στην Ελλάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

monaxia-ygeia-psyxiki ygeia-stress-agxos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα με θέμα την ψυχική υγεία διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Με στόχο την ενημέρωση γύρω από τις ψυχικές ασθένειες και τη σημασία της ψυχικής υγείας για όλους, εξειδικευμένοι επιστήμονες θα μιλήσουν για τις σωστές και έγκαιρες ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξητική η τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου στα λύματα Θεσσαλονίκης

Η μεθοδολογία αποτίμησης του κορονοϊού στα αστικά λύματα, που ανέπτυξε η ομάδα του ΑΠΘ, εξορθολογίζει τις μετρήσεις συγκέντρωσης του γονιδιώματος του ιού, με βάση 24 παράγοντες που δύνανται να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία σύλληψη και πρόστιμα για κορονοπάρτι σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Επιπλέον από τις αρχές βεβαιώθηκε παράβαση ύψους 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας συνωστισμού πελατών στον εξωτερικό χώρο.