ΓΔ: 815.46 0.04% Τζίρος: 26.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:15:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Facebook Αλσος Περιστερίου

Κλείνει το Άλσος Περιστερίου για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού

Έως την Τετάρτη 25 Μαρτίου κλείνει το Άλσος Περιστερίου ο δήμος με στόχο την πρόληψη για τη διασπορά του κορονοϊού.

Στο κλείσιμο του 'Αλσους Περιστερίου προχωρεί ο δήμος, ως μέτρο πρόληψης για τη διασπορά του κορονοϊού. Σε πρώτη φάση η απόφαση ισχύει έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει ότι θα παραμείνει κλειστό το 'Αλσος Περιστερίου έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για προληπτικούς λόγους με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού. Για οτιδήποτε άλλο θα υπάρξει νεότερη ειδοποίηση».

Στο μεταξύ, οι δήμοι της Αττικής, ο ένας μετά τον άλλο, ανακοινώνουν ειδικά μέτρα και τροποποιήσεις στα ωράρια των δημοτικών υπηρεσιών, ελέγχους ως προς την προσέλευση του κοινού και κυρίως ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ώστε οι δημότες να εξυπηρετούνται από το σπίτι τους και όχι με φυσική παρουσία. Κάποιοι δήμοι έχουν αρχίσει να δημιουργούν και σποτάκια με τα μέτρα προφύλαξης και το τι οφείλει να κάνει ο κάθε δημότης, όπως ο δήμος Βύρωνα

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

lockdown, Karantina, Athina, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια μέτρα τίθεται από σήμερα σε ισχύ για τις «κόκκινες» περιοχές

Αλλαγές στις μετακινήσεις με τους κωδικούς SMS «2», «3» και «6», ενώ στις περιοχές αυξημένου κινδύνου - με εξαίρεση Αττική και Θεσσαλονίκη - η κυκλοφορία επιτρέπεται από τις 5 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναποτελεσματική η θεραπεία με πλάσμα αίματος σε ασθενείς με Covid-19

Το πλάσμα από ιαθέντες ασθενείς, που περιέχει αντισώματα έναντι του κορονοϊού, προτάθηκε ως θεραπεία σχεδόν από την αρχή της πανδημίας, έχοντας δοκιμαστεί σε διάφορες χώρες (και στην Ελλάδα) σε διάφορες κατηγορίες ασθενών.