ΓΔ: 1615.02 0.67% Τζίρος: 100.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05 DATA
Φωτο: Shutterstock

Enaon EDA: Η βλάβη σε αγωγό αερίου στη Θεσσαλονίκη δεν προκαλεί ανησυχία

«Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η Enaon EDA εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σε εργασίες εταιρείας κοινής ωφέλειας οφείλεται η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ο διαχειριστής του δικτύου Enaon EDA , σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής.

Ειδικότερα η Enaon EDA ανααφέρει τα εξής:

«Σήμερα 17/1/2025, σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα εκ μέρους Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού μέσης πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο ύψος του κόμβου της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής 'Αμεσης Επέμβασης της Enaon EDA μετέβησαν στον χώρο και, σε συντονισμό με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έθεσαν σε πλήρη έλεγχο την βλάβη. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 2 βιομηχανικών καταναλωτών, η αποκατάσταση της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η Enaon EDA εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. Η Εταιρεία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις Αρχές και τους αρμόδιους φορείς σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας αφορά στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο 'Αμεσης Επέμβασης της Enaon EDA στην τηλεφωνική γραμμή 800 1187 878 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εργασίες για απομάκρυνση του ποδηλατοδρόμου από τη Λ. Νίκης

Η αναστολή λειτουργίας του ποδηλατοδρόμου και η επιστροφή στο κρηπίδωμα του παραλιακού μετώπου, στο κομμάτι από τον Λευκό Πύργο μέχρι την Α’ προβλήτα του ΟΛΘ, ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του οδικού δικτύου Περαίας - Ν. Μηχανιώνας

Παράλληλα, έγινε μεταξύ άλλων πλήρης καθαρισμός των αγωγών αποχέτευσης και των φρεατίων υδροσυλλογής από φερτές ύλες και αντικείμενα και κατασκευή τάφρου για την καλύτερη απορροή των ομβρίων από το οδόστρωμα.