Φωτο: Shutterstock

Περιορίζονται οι άσκοπες μετακινήσεις μετά την αυστηροποίηση των ελέγχων

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας επιβλήθηκαν σήμερα μέσα σε 9 ώρες, πρόστιμα των 150 ευρώ σε 497 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις με την πλειονότητα αυτών να εντοπίζονται στην Αττική.

Μειωμένος εμφανίζεται ο αριθμός των βεβαιωμένων παραβάσεων για άσκοπη κυκλοφορία το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς βεβαιώθηκαν συνολικά 497 παραβάσεις (από 556 που ήταν χθες) του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, για τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 196 στην Αττική, 57 στα Ιόνια Νησιά, 40 στη Θεσσαλονίκη, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 34 στην Πελοπόννησο, 28 στην Κρήτη, 22 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 19 στη Στερεά Ελλάδα, 18 στην Ηπειρο, 15 στη Θεσσαλία, 13 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στο Νότιο Αιγαίο, 6 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται, ότι από την Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 7.103 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεπέρασαν τις 60.000 οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιβολή του περιορισμού των μετακινήσεων εκτός νομού, με τις παραβάσεις να έχουν φτάσει τις 1.427 με ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ να έχουν επιβληθεί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεπέρασαν τις 15.000 οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

1.916 παραβάσεις καταγράφηκαν την πρώτη μέρα του Απριλίου με τον συνολικό αριθμό των παραβάσεων να έχει φτάσει πλέον στις 15.111 περιπτώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.