ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
car_insurance

Eurolife: Προσφορά στα ασφάλιστρα για γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ

Η Eurolife προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν ασφάλισης αυτοκινήτου σε όλα τα ετήσια συμβόλαια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η Eurolife ERB, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν σε όλα τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για ένα έτος συνεχούς ασφάλισης.

Μέσω της ενέργειας αυτής, η εταιρεία εκτιμά ότι διευκολύνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή, δίνοντάς τους μια ευέλικτη και πιο οικονομική παροχή ασφάλισης για το αυτοκίνητό τους. Για τη συγκεκριμένη προσφορά, η οποία θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα 13 Απριλίου ισχύουν τα παρακάτω:

  • Για όλα τα συμβόλαια των υφιστάμενων πελατών, η προσφορά θα εφαρμόζεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Αν ο υφιστάμενος πελάτης δεν έχει συμπληρώσει ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ετήσιου συμβολαίου ή ανανεώσεων εξάμηνου ή τρίμηνου συμβολαίου, δικαιούται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου.
  • Για τα νέα συμβόλαια αυτοκινήτου που θα εκδοθούν κατόπιν αιτήσεως ασφάλισης που θα υποβληθεί από τις 13 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου 2020. Αν επιλεγεί συμβόλαιο εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας και δεν συμπληρωθεί ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ανανεώσεων, χορηγείται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου του επιλεγμένου συμβολαίου.

«Για τη Eurolife ERB, αξία έχει να φροντίζουμε εκείνους που μας φροντίζουν, τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τη ζωή και την υγεία μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», τονίζει η εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Eurolife παρουσιάζει ένα νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα

Το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων έξω από το υπ. Δικαιοσύνης

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ολομέλειας, Δημήτρης Βερβεσός, μέχρι σήμερα ουδεμία πρόνοια έχει υπάρξει με αποτέλεσμα χιλιάδες δικηγόροι και ελευθέροι επαγγελματίες και επιστήμονες να μείνουν ανασφάλιστοι.