ΓΔ: 1357.3 -2.40% Τζίρος: 150.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Καλοκαιρινός καιρός σήμερα μέχρι και 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Καλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός σήμερα, Σάββατο.  Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι.

Εξαίρεση αποτελούν τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά της χώρας όπου αναμένονται αραιές νεφώσεις, που το μεσημέρι και απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς, στη υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 27, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 15 έως 30, στα νότια ηπειρωτικά από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 29, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 27 και στην Κρήτη από 15 έως 27, ενώ τοπικά στη Νότια Κρήτη θα φτάνει τους 29 με 30.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Δείτε αναλυτικά τις θερμοκρασίες ανά περιοχή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάει σήμερα ο καιρός

Χαλάει ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθινοπωριάζει για τα καλά ο καιρός - Βροχές και στην Αττική

Για τα καλά φθινοπωρινό γίνεται το σκηνικό του καιρού, αφού για σήμερα, Παρασκευή, η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών προβλέπει βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.