ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Πρόστιμο 300 ευρώ σε 22 άτομα την Μ. Παρασκευή στην Κ. Μακεδονία

Αφαιρέθηκαν επίσης 17 πινακίδες αυτοκινήτων, ενώ σε 124 άτομα επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Σαββάτου. Οι έλεγχοι συνεχίζονται και σήμερα με την ίδια ένταση.

Πρόστιμο 300 ευρώ επιβήθηκε σε 22 άτομα για άσκοπη μετακίνηση στην Κεντρική Μακεδονία και εκτός περιφερειακής ενότητας της μόνιμης κατοικίας τους.

Επίσης, αφαιρέθηκαν 17 πινακίδες αυτοκινήτων, ενώ σε 124 άτομα επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Τα στοιχεία της αστυνομικής διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρονται στους ελέγχους που έγιναν σε διόδια και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου στην περιφέρεια, από τις έξι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι τις 6 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται και σήμερα με την ίδια ένταση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 867 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις την Πρωτομαγιά

Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έβρεξε» πρόστιμα για άλλη μια μέρα - 35 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν συνολικά 1.291 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ - 16 άνοιξαν τα μαγαζιά τους, αψηφώντας την απαγόρευση.