ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
Σύγκρουση αυτοκινήτων με υλικές ζημιές σε δημόσιο δρόμο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 81χρονος συγκρούστηκε σε δημοτική οδό με άλλο όχημα.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 81χρονος συγκρούστηκε σε δημοτική οδό με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του ο οδηγός του πρώτου οχήματος και η συνοδηγός του, μια γυναίκα 69 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρικό πατίνι πόλης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Θεσσαλονίκη αυξάνεται ο ανταγωνισμός για τα ηλεκτρικά πατίνια

Η Hive, που είναι ήδη παρούσα στην Αθήνα από τον περασμένο Μάρτιο, αποκτά πλέον παρουσία και σε δεύτερη ελληνική πόλη, επιδιώκοντας να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της και στην ελληνική αγορά.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερες οι έξι ανήλικες που συμμετείχαν σε ξυλοδαρμό

Ελεύθερες με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν έξι ανήλικες 13 και 14 ετών που επιτέθηκαν σε δύο συνομήλικές τους σε πάρκο του Ευόσμου, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Το Celestyal Journey αποχαιρετά το λιμάνι στην τελευταία του στάση

Το Celestyal Journey πραγματοποίησε την τελευταία του προσέγγιση για το 2025 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, με τιμητική εκδήλωση από την ΟΛΘ Α.Ε., παραδοσιακούς χορούς και τοπικά γλυκίσματα προς τιμήν επιβατών και πληρώματος.
Ράφια σούπερ μάρκετ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βράβευση μαθητριών για εφαρμογή βοήθειας τυφλών σε σούπερ μάρκετ

Μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Χαριλάου ανέπτυξαν το «BrailleVoice», σύστημα με QR codes για άτομα με οπτική αναπηρία, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας και έπαθλο 1.500 ευρώ.
Εγκαταστάσεις ΔΕΘ Θεσσαλονίκης
ΔΙΕΘΝΗ

Συνεργασία ΔΕΘ-HELEXPO με Βοϊβοντίνα και Νόβι Σαντ για διεθνείς σχέσεις

Υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΔΕΘ-HELEXPO, Βοϊβοντίνας και Νόβι Σαντ στη Philoxenia, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών Ελλάδας-Σερβίας στον τουρισμό και τις εκθέσεις, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΘ-HELEXPO.