Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία που έπληξε την Κέρκυρα τις πρώτες πρωινές ώρες, με έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους έως 9 μποφόρ και αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα να πλήττουν το νησί για περίπου τρεις ώρες.
Η σφοδρή κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρων σε αρκετά σημεία, κατολισθήσεις και διακοπές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Ιδιαίτερες ζημιές καταγράφηκαν στο Δημοτικό Νεκροταφείο της Κέρκυρας, όπου κυπαρίσσια ξεριζώθηκαν από τη δύναμη του ανέμου.
Παράλληλα, στην Ήπειρο, μηχανήματα των δήμων και της πολιτικής προστασίας εργάζονται από τη νύχτα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ο μεγάλος όγκος νερού προκάλεσε καταπτώσεις βράχων και νέες κατολισθήσεις, δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις.
Τα ποτάμια Αώος, Σαραντάπορος και Καλαμάς παρουσιάζουν υψηλή στάθμη, εντείνοντας τους φόβους για υπερχείλιση, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας στην περιοχή.
Νωρίς το πρωί, νέα κατολίσθηση διέκοψε εκ νέου τον δρόμο ανάμεσα στα ορεινά χωριά Άρματα και Δίστρατο στην Κόνιτσα. Επιπλέον, λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης, αρκετά χωριά της Κόνιτσας παραμένουν χωρίς ρεύμα από χθες.