ΓΔ: 2697.88 -1.05% Τζίρος: 107.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:24:38
Στοίβα εφημερίδων

Πρωτοσέλιδα σήμερα: πολιτική ένταση, συντάξεις και «νεύρα» στο Αιγαίο

Ο σημερινός Τύπος εστιάζει σε πολιτική αντιπαράθεση, οικονομικές πιέσεις και συντάξεις 2026, με αιχμές για Αιγαίο, επιδοτήσεις, αγρότες και απευθείας αναθέσεις.

Τα βασικά πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου επικεντρώνονται σε πολιτικά και οικονομικά θέματα που απασχολούν έντονα την επικαιρότητα.

Η Απογευματινή αναφέρεται σε "ακριβά δώρα του 2025 στο 2026", δίνοντας έμφαση στις μελλοντικές οικονομικές επιβαρύνσεις.

Η Δημοκρατία κάνει λόγο για "κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από τον Πρόεδρο της Βουλής", θέτοντας στο προσκήνιο ζητήματα λειτουργίας του Κοινοβουλίου.

Στον Ελεύθερο Τύπο το κύριο θέμα αφορά το "ποιοι βγαίνουν σε σύνταξη μέσα στο 2026", με αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό.

Η Εστία εστιάζει σε κυβερνητικά θέματα, αποκαλύπτοντας "ποιους υπουργούς της ΝΔ αρνήθηκαν να χρηματοδοτήσουν τον 'Καποδίστρια'".

Η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγο για "επιδοτήσεις μόνο για ημετέρους", φέρνοντας στο φως ζητήματα αδιαφάνειας στη διαχείριση πόρων.

Τα Νέα σχολιάζουν τις εξελίξεις στο Αιγαίο, με το πρωτοσέλιδό τους να αναφέρει "νεύρα στο Αιγαίο".

Το Kontra αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, με το θέμα "βρόμικα κόλπα κατά των αγροτών".

Τέλος, η Ναυτεμπορική αναφέρεται σε "ψαλίδισμα των απευθείας αναθέσεων", εστιάζοντας στις αλλαγές στη διαδικασία κρατικών προμηθειών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Ενιαίες εκθέσεις τουρισμού και πολιτισμού για ενίσχυση κατανάλωσης

Η 2026 China Culture & Tourism Industries Expo πραγματοποιήθηκε 3-6 Σεπτεμβρίου στην Τιεντσίν με 2.500 επιχειρήσεις από 20 χώρες. Η διοργάνωση είχε θέμα τη σύνδεση πολιτισμού-τουρισμού για μια καλύτερη, έξυπνη ζωή.
Ράφι με ρούχα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λιανεμπόριο: Αύξηση 1,9% στις πωλήσεις τον Ιούνιο – Ποιοι κλάδοι κέρδισαν

Ο όγκος πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο αυξήθηκε κατά 1,9% τον Ιούνιο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, με άνοδο σε έπιπλα, ρούχα και τρόφιμα, αλλά σημαντική πτώση στα καύσιμα. Μικτές τάσεις στα επιμέρους καταστήματα.
Έκπτωση μέχρι 70%
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τελευταία μέρα θερινών εκπτώσεων με πίεση και χαμηλό τζίρο

Η θερινή εκπτωτική περίοδος λήγει σήμερα, με την αγορά να αντιμετωπίζει χαμηλές προσδοκίες και εντεινόμενη συζήτηση για τον ρόλο των προσφορών, ενώ οι καταναλωτές συνεχίζουν να επιλέγουν προσεκτικά λόγω περιορισμένου εισοδήματος.