ΓΔ: 2654.68 0.86% Τζίρος: 85.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:51:37
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Ψευδής συναγερμός για βόμβα στην Ευκαρπία

Φάρσα ήταν το τηλεφώνημα για βόμβα σε επιχείρηση στην οδό 25ης Μαρτίου, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Έρευνες της αστυνομίας με ειδικούς και σκύλους δεν εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό.

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για έκρηξη βόμβας σε επιχείρηση που βρίσκεται στην Ευκαρπία, στη δυτική Θεσσαλονίκη, στην οδό 25ης Μαρτίου 24.

Άγνωστος επικοινώνησε με ενημερωτική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και προειδοποίησε ότι βόμβα επρόκειτο να εκραγεί στις 17:40. Άμεσα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε εκτεταμένους ελέγχους με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων.

Οι αρχές δεν εντόπισαν κάποιο ύποπτο αντικείμενο, επιβεβαιώνοντας ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για απόπειρα απάτης ανήλικης με στόχο κοσμήματα

Γειτόνισσα απέτρεψε απάτη εις βάρος ανήλικης, όταν νεαρός προσποιήθηκε υπάλληλο για να της πάρει κοσμήματα. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και κατασχέθηκε το κινητό που χρησιμοποιούσε για την απάτη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο ατόμων για ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα, ξυλοκόπησαν με σιδερολοστούς νεαρό υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης λόγω προσωπικών διαφορών. Η ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβε. Ο τραυματίας νοσηλεύεται με πρώτες βοήθειες.