ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επαναλειτουργούν από αύριο οι παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων

Οι παιδικές χαρές θα ανοίξουν και πάλι από αύριο και θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 08:00 – 22:00.

Ανοίγουν αύριο όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων, που παρέμειναν κλειστές, όπως και σ΄όλους τους άλλους δήμους, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων τονίζει ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής. Οι παιδικές χαρές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 08:00 – 22:00.

Παράλληλα, προχωρά και η ριζική ανακατασκευή ακόμη 19 παιδικών χαρών σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. Σύμφωνα με το δήμο, οι σχετικές εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου και θα είναι με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλες και προσβάσιμες σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες. Επίσης πρόσφατα αναδιαμορφώθηκαν άλλες τρεις παιδικές χαρές (στο Λόφο του Στρέφη, τον Ποδονίφτη στα Πατήσια και στο Άλσος Προμπονά).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.
businessdaily-Poreia-Tempi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημείο για τα θύματα των Τεμπών προανήγγειλε ο Χάρης Δούκας

Αφορμή στάθηκε το σβήσιμο των ονομάτων από συνεργείο του δήμου χτες στην πλατεία Συντάγματος, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση στους πολίτες, η οποία εκφράστηκε με μαζικό τρόπο και στα social media.