ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα για αλλοδαπούς από την Eurolife

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία χορήγησης ή ανανέωσης άδειας παραμονής όπως αναφέρει η ασφαλιστική εταιρεία.

Ένα νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για να απαντά στις προτεραιότητες και τις ανάγκες πολιτών τρίτων χωρών που αιτούνται τη χορήγηση άδειας παραμονής στην Ελλάδα, δημιούργησε η Eurolife FFH. Το πρόγραμμα Eurolife Ασφάλιση Αλλοδαπών περιλαμβάνει ένα διευρυμένο πακέτο καλύψεων για νοσοκομειακή περίθαλψη, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, απώλεια ζωής και μόνιμη ολική και μερική ανικανότητα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία χορήγησης ή ανανέωσης άδειας παραμονής, σύμφωνα με το ν. 4251/2014, με σκοπό να τους παρέχει την ασφάλεια που χρειάζονται για να προγραμματίσουν το μέλλον τους.

Σε ό,τι αφορά την κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης, ο ασφαλισμένος έχει δυνατότητα επιλογής να νοσηλευτεί είτε σε ιδιωτική κλινική (με 80% κάλυψη εξόδων) είτε σε δημόσιο νοσοκομείο (με 100% κάλυψη εξόδων), ανά περιστατικό, για το σύνολο των αναγνωρισμένων δαπανών. Η κάλυψη μπορεί να φτάσει έως 10.000 ευρώ ανά έτος, για νοσοκομειακές παροχές εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος στην Ελλάδα, όπως ιατρικές αμοιβές, έξοδα χειρουργικών επεμβάσεων και φαρμάκων, υγειονομικό υλικό, μικροβιολογικές αναλύσεις, ακτινολογικές εξετάσεις και αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Το πρόγραμμα, επίσης, παρέχει κάλυψη για ιατροφαρμακευτικά έξοδα έως 1.500 ευρώ ετησίως εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος στην Ελλάδα, με την εταιρία να καλύπτει το 80% εκείνων που αποδεικνύονται με πρωτότυπα δικαιολογητικά. Στα ιατροφαρμακευτικά έξοδα περιλαμβάνονται οι δαπάνες που αφορούν αμοιβές γιατρών, έξοδα νοσοκομείου ή κλινικής, απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, χρήση ασθενοφόρου, φυσιοθεραπείες και συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Στις περιπτώσεις μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας προς εργασία λόγω ατυχήματος εντός Ελλάδας, προβλέπεται κάλυψη 15.000 ευρώ, εφόσον η ανικανότητα παγιωθεί και καταστεί αμετάκλητη, ενώ παρέχεται και κάλυψη 1.000 ευρώ, σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα ή ασθένεια εντός Ελλάδας ή στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

atyxima-troxaio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 2,4 δισ. ευρώ το ετήσιο κόστος των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι τα τροχαία δυστυχήματα έχουν καταγράψει εντυπωσιακή μείωση την τελευταία δεκαετία με τους νεκρούς να μειώνονται κατά 50%, το οικονομικό κόστος εκτοξεύεται εάν υπολογιστεί ο πραγματικός αριθμός των παθόντων και οι υλικές ζημιές.