ΓΔ: 2608.44 -0.59% Τζίρος: 320.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σκάφος Λιμενικού Σώματος
Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος με την ελληνική σημαία σε αποστολή.

Παράνομα αλιευτικά εργαλεία κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας εντόπισαν και κατάσχεσαν 33 παράνομες ιχθυοπαγίδες, χωρίς σήμανση, δεμένες με 100 μέτρα σχοινί, στον Θερμαϊκό Κόλπο, κατά τη διάρκεια περιπολίας.

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας εντόπισαν και κατέσχεσαν παράνομα αλιευτικά εργαλεία στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού Κόλπου.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, βρέθηκαν 33 ιχθυοπαγίδες χωρίς σήμανση, δεμένες μεταξύ τους με σχοινί συνολικού μήκους 100 μέτρων. Τα παράνομα εργαλεία περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν, στο πλαίσιο των ελέγχων για την προστασία των θαλάσσιων πόρων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελάφι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαρκάδι παγιδεύτηκε σε δεξαμενή νερού στη Θεσσαλονίκη

Ζαρκάδι παγιδεύτηκε σε υδατοδεξαμενή στις Πρέσπες και διασώθηκε από μέλη της «Καλλιστώ». Το περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους των ανοικτών δεξαμενών για την άγρια πανίδα και την ανάγκη για μέτρα ασφαλείας.
Πυροσβέστης μετά από φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά στους Αμπελόκηπους Άργους Ορεστικού Καστοριάς

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στους Αμπελόκηπους Άργους Ορεστικού Καστοριάς, χωρίς ενεργά μέτωπα. Επιχείρησαν 18 πυροσβέστες, 5 οχήματα, υδροφόρες και μηχανήματα δήμου. Ερευνάται η αιτία της φωτιάς.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Ρένας Δούρου με συμπροέδρους Οικολόγων Πράσινων

Η Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τους συμπροέδρους των Οικολόγων Πράσινων για να συζητήσουν συνεργασία. Και οι δύο πλευρές τόνισαν τη σημασία της προγραμματικής σύγκλισης και τις δυνατότητες κοινής δράσης για το περιβάλλον.
Ακτή Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣτΕ: Δεκτή η προσφυγή Δήμου Θερμαϊκού για αμμοληψία στην Επανομή

Το ΣτΕ έκανε δεκτή την προσφυγή του Δήμου Θερμαϊκού κατά της αμμοληψίας στο Ακρωτήρι Επανομής για έργα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος το χαρακτηρίζει δικαστικό ορόσημο για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ακτή Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάζει η μελέτη για το παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης με θετική γνωμοδότηση

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε τη συνέχιση των διαδικασιών για το ενιαίο παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης, δίνοντας θετική γνωμοδότηση στη νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και προχωρά στη δημιουργία πάρκου 70 στρεμμάτων.