Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης αναζητά πληροφορίες για την ταυτοποίηση γυναίκας που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Απριλίου στην οδό Μίκη Θεοδωράκη, όταν δίκυκλο παρέσυρε πεζή γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα.
Η τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Έχει κοντά γκρίζα μαλλιά και, κατά τον χρόνο του ατυχήματος, φορούσε υφασμάτινο φαρδύ μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο, μακρύ μαύρο αμάνικο πανωφόρι και δερμάτινες παντόφλες.
Η Τροχαία καλεί όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίησή της να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2310566200, 2310566210, 2310566203 ή 2310566204. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.