ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Παλαιό βιομηχανικό κτίριο
Παλαιό και εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό κτίριο στη Θεσσαλονίκη, ενδεικτικό της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς.

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άντρα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Άνω Πόλη

Γύρω στις 4 το απόγευμα βρέθηκε πτώμα άνδρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Τσαμαδού, Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Το σημείο εξέτασε ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τα αίτια θανάτου.

Ένα πτώμα άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Τσαμαδού, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, προκαλώντας κινητοποίηση των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περαστικός που περνούσε από το σημείο ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο. Παράλληλα, στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πέντε αλλοδαποί τραυματίες σε επεισόδια στις φυλακές Σερρών

Ένταση σημειώθηκε στη δομή κράτησης Σερρών με απόδραση 40 ατόμων, εκ των οποίων συνελήφθησαν 27. Προκλήθηκαν φθορές και τραυματίστηκαν 5 αλλοδαποί. Οι έρευνες και συλλήψεις συνεχίζονται από την αστυνομία.
Ελληνική Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός έλεγχος στον Εύοσμο: 164 άτομα και 116 οχήματα ελέγχθηκαν

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή Κορδελιού-Ευόσμου, ελέγχθηκαν 164 άτομα και 116 οχήματα, στο πλαίσιο δράσης για την πρόληψη εγκληματικότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.