ΓΔ: 2364.07 0.48% Τζίρος: 20.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:00:37
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 50χρονου για πυρκαγιά σε κάδο στην Καλαμαριά

Συνελήφθη 50χρονος στην Καλαμαριά, κατηγορούμενος ότι έβαλε φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης του δήμου, προκαλώντας την πλήρη καταστροφή του. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι χρησιμοποίησε αναπτήρα για να ξεκινήσει τη φωτιά.

Φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης του δήμου Καλαμαριάς φέρεται να έβαλε τα ξημερώματα ένας 50χρονος, προκαλώντας την ολοσχερή καταστροφή του, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε με τη χρήση αναπτήρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα για επεισόδιο με τραυματισμό και πυροβολισμό στην Τούμπα

Οι Αρχές Θεσσαλονίκης διερευνούν καταγγελία για επεισόδιο με τραυματισμό και πυροβολισμό στον αέρα, που σχετίζεται με οικονομικές διαφορές, μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδων στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκιδική

Στη Χαλκιδική συνελήφθησαν δύο άνδρες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Στην κατοχή και το σπίτι τους βρέθηκαν συνολικά 54,2 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι αρχές διενεργούν έρευνα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη γονέων 4,5χρονου που βρέθηκε μόνος σε πεζοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί βρήκαν 4,5 ετών παιδί να περιπλανιέται στο πεζοδρόμιο. Συνελήφθησαν οι 41 και 39 ετών γονείς του, αλβανικής καταγωγής, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Χειροπέδες σε άνδρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 12 άτομα ταυτοποιήθηκαν για διαρρήξεις και κλοπές

Δώδεκα άτομα κατηγορούνται για πέντε διακεκριμένες κλοπές και δέκα διαρρήξεις σε σπίτια, οχήματα και καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, με συνολική λεία 2.473 ευρώ και αντικείμενα άνω των 3.550 ευρώ. Οι δικογραφίες διαβιβάζονται στον εισαγγελέα.
τηλεκπαίδευση σε υπολογιστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη πέντε ατόμων για τηλεφωνικές απάτες με «λογιστή» σε Κιλκίς και Πέλλα

Πέντε συλλήψεις έγιναν σε Κιλκίς και Πέλλα για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο του «λογιστή». Οι δράστες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες.