Φωτο: Σταύρος Καφούνης πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Εκλέχτηκε νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Με επικεφαλής τον Σταύρο Καφούνη, το ψηφοδέλτιο ήταν ένα, και συμμετείχαν σε αυτό έμποροι από διαφορετικές περιοχές, κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων.

Οι έμποροι της Αθήνας - χρησιμοποιώντας και τη δυνατότητα της ψηφιακής ψηφοφορίας - εξέλεξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Με επικεφαλής τον Σταύρο Καφούνη, το ψηφοδέλτιο ήταν ένα, και συμμετείχαν σε αυτό έμποροι από διαφορετικές περιοχές, κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αρχαιρεσιών, ο κ. Καφούνης δήλωσε υπερήφανος που κατάφερε να ενώσει την επιχειρηματική κοινότητα της Αθήνας σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο και ευτυχής που του δίνεται η ευκαιρία, για άλλη μία θητεία, να εκπροσωπήσει τους Αθηναίους εμπόρους. Επίσης, προσκάλεσε όλους τους εμπόρους να έρθουν κοντά στον Ε.Σ.Α «ώστε με τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις και την κριτική τους, να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το λόγο του συλλόγου και να βοηθήσουν δυναμικά, ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν επιτέλους στην ιδιωτική πρωτοβουλία να μεγαλουργήσει, για το καλό της χώρας» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους κάτωθι με αλφαβητική σειρά: 

1 Σταύρος Καφούνης (επικεφαλής ψηφοδελτίου)

2 Θεόδωρος Βλαράς    

3 Παναγιώτης Βογιατζής      

4 Νικόλαος Γιαννόπουλος      

5 Γεώργιος Ζούλοβιτς

6 Μιχαήλ Κανδαράκης

7 Νικόλαος Καυκαλάς

8 Νικόλαος Κογιουμτζής

9 Χρήστος Κούργιας

10 Εμμανουήλ Λουδάρος

11 Ιωάννης Μιχαλόπουλος

12 Δημήτρης Μπαξεβάνης

13 Σταύρος Παπαγεωργίου

14 Ελένη Πρωτόγερου

15 Μάκης Σαββίδης

16 Φίλιππος Σταϊνχάουερ

17 Τίμος Τζάννες

18 Διονύσης Τοπιζόπουλος

19 Ηρώ Τσαγγάρη

20 Θάνος Τσαγγάρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προαιρετικό κλείσιμο των καταστημάτων προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Με την πρόταση αυτή, λέει ο Ε.Σ.Α. το όποιο κόστος θα είναι σίγουρα μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει αν καθυστερήσουμε να λάβουμε μέτρα, που θα αφορούν υποχρεωτικά το σύνολο των επιχειρήσεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καφούνης: Να πάρει μέτρα η Πολιτεία για να αποφύγουμε τα λουκέτα

Την κατάργηση ενδιάμεσων εκπτώσεων, την αντιμετώπιση του υπαίθριου εμπορίου και του παρεμπορίου ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, δίνοντας προτεραιότητα στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.