ΓΔ: 1986.89 -0.58% Τζίρος: 257.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Shutterstock

Κλειστοί από τις 18.00 οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις

Κλείνουν στις 18.00 οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ, λόγω συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήραγγα Μετρό Γραμμή 4
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελέτες σε εξέλιξη για επέκταση Μετρό προς Ελληνικό και Γλυφάδα

Ξεκίνησαν οι μελέτες για την επέκταση του Μετρό στην περιοχή Ελληνικού και Γλυφάδας, ενώ παράλληλα προχωρούν εντατικά τα έργα στη γραμμή 4 και σχεδιάζονται νέες επεκτάσεις προς Ίλιον και Αχαρνές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση επιβατών, μείωση δρομολογίων και εσόδων σε μετρό και λεωφορεία το 2024

Η έλλειψη οδηγών και η παλαιότητα του στόλου «στραγγαλίζουν» τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας. Το 2024 έγιναν 228.891 λιγότερα δρομολόγια, οι επιβάτες αυξήθηκαν κατά 35,4 εκατ., ενώ οι εισπράξεις μειώθηκαν. Οι επενδύσεις που προωθούνται.
Σήραγγα Μετρό Γραμμή 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετρό: Βέβαιη η καθυστέρηση στη γραμμή 4, «πόκερ» Δημοσίου - αναδόχων

Σε αναμονή για την πρώτη αναθεώρηση του χρονοδιαγράμματος του μεγάλου έργου που θα ενώσει το Άλσος Βεΐκου με το Γουδή. Νέος κύκλος διαπραγμάτευσης μεταξύ υπουργείου - Αττικό Μετρό και αναδόχου.