ΓΔ: 2623.48 -1.04% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:00:32
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Ηράκλειο: 42χρονη χωρίς αισθήσεις στα Μάλια μετά από πτώση στη θάλασσα

Μια 42χρονη Ολλανδή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της όταν έπεσε από ενοικιαζόμενο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Κλωτζανή Μαλίων. Στο σκάφος ήταν άλλοι τέσσερις Ολλανδοί. Το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου ερευνά το συμβάν.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 42χρονη υπήκοος Ολλανδίας, η οποία κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, βρέθηκε στη θάλασσα πέφτοντας από εκμισθωμένο σκάφος στην περιοχή Κλωτζανή Μαλίων, του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, όλοι υπήκοοι Ολλανδίας, εκ των οποίων τα τρία ήταν ανήλικα.

Στην γυναίκα παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος 52χρονου χειριστή εκσκαφέα σε δυστύχημα στη Χαλκιδική

Τραγικό δυστύχημα στο Άγιο Όρος: 52χρονος χειριστής εκσκαφέα έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε γκρεμό κοντά στη Μονή Ιβήρων. Στη διάσωση συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Κέντρο Υγείας.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: 54χρονος άνδρας έπεσε από τα ενετικά τείχη

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου 54χρονος, ο οποίος έπεσε από τα ενετικά τείχη στην περιοχή Κομμένο Μπεντένι. Οι συνθήκες του συμβάντος διερευνώνται, ενώ η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΑΒ: Άμεση επέμβαση για τον Μαζωνάκη – Άφιξη σε 5 λεπτά

Το ΕΚΑΒ ξεκαθαρίζει πως ανταποκρίθηκε άμεσα στο περιστατικό του Γιώργου Μαζωνάκη, στέλνοντας μοτοσικλέτα και ασθενοφόρο εντός πέντε λεπτών, με πλήρη εξοπλισμό. Ο ασθενής βρέθηκε σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.
Κελί φυλακής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Στη φυλακή το ζευγάρι γιατρών για τον θάνατό του

Στη φυλακή το ζευγάρι γιατρών μετά από 17ωρη απολογία για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο τους. Κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή σήμερα το ζευγάρι γιατρών για τον θάνατο Μαζωνάκη

Στον ανακριτή απολογούνται σήμερα οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για θανατηφόρα ιατρική αμέλεια στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη. Η οικογένεια του τραγουδιστή ζητά να απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζευγάρι των γιατρών καταθέτει σήμερα για τον θάνατο Μαζωνάκη

Οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί, που εμπλέκονται στην υπόθεση Μαζωνάκη, απολογούνται σήμερα στον Ανακριτή για τη θανατηφόρα έκθεση. Η οικογένεια ζητά αυστηρότερη ποινική αντιμετώπιση, θεωρώντας την πράξη ανθρωποκτονία.