ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σταθμός Μετρό Θεσσαλονίκης
Ο τερματικός σταθμός του Μετρό Θεσσαλονίκης με ένα συρμό σε αναμονή.

Εκτός λειτουργίας προσωρινά ο σταθμός «Αγίας Σοφίας» του Μετρό

Ο σταθμός «Αγίας Σοφίας» του Μετρό Θεσσαλονίκης παραμένει προσωρινά κλειστός μετά τον εντοπισμό καπνού τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ενεργοποιήθηκαν αμέσως τα συστήματα πυρασφάλειας και εφαρμόστηκαν μέτρα ασφαλείας.

Προσωρινά εκτός λειτουργίας τέθηκε ο σταθμός «Αγίας Σοφίας» του Μετρό Θεσσαλονίκης μετά από περιστατικό καπνού που εντοπίστηκε στο εσωτερικό του, σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΗΕΜΑ.

Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 00:25, όταν ανιχνεύθηκε καπνός στον σταθμό. Όπως αναφέρεται, «όλα τα συστήματα πυρασφάλειας ενεργοποιήθηκαν άμεσα και για προληπτικούς λόγους εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας».

Στο πλαίσιο των πρωτοκόλλων, ο σταθμός εκκενώθηκε, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η λειτουργία αναπροσαρμόστηκε αναλόγως. Μετά από επιτόπιο έλεγχο των τεχνικών συνεργείων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η αιτία του καπνού ήταν «αστοχία πυκνωτή αντιστάθμισης που βρισκόταν σε τεχνικό χώρο».

Η ΤΗΕΜΑ ενημερώνει ότι ο σταθμός «Αγίας Σοφίας» θα παραμείνει προσωρινά κλειστός μέχρι την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης και των τεχνικών και ασφαλιστικών ελέγχων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταχιάος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ταχιάος: Το Μετρό Θεσσαλονίκης κρίνεται με αριθμούς, όχι εντυπώσεις

Ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος παρουσιάζει τον απολογισμό των 23 μηνών λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως πλέον η αποτίμηση βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
Κώστας Τασούλας τελετή Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΠτΔ Κ. Τασούλας ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ευρημάτων του Μετρό Θεσσαλονίκης

Το Μουσείο «Θεσσαλονικέων Μητρόπολις» χαρακτήρισε αριστούργημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά την επίσκεψή του, όπου ξεναγήθηκε στις αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν από τις ανασκαφές του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Ελληνική σημαία κυματίζει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπλοίαρχος Κιζάνης: «Θα αντεπεξέλθουμε όπως οι πρόγονοί μας»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για να επισκεφθεί τη φρεγάτα «Κίμων». Ο κυβερνήτης της, Αντιπλοίαρχος Ι. Κιζάνης, δήλωσε περήφανος για το τεχνολογικό άλμα και τις σύγχρονες δυνατότητες του πολεμικού πλοίου.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πέντε σταθμοί μετρό κλείνουν προσωρινά στις 21/10

Από την Τετάρτη 21/10 στις 09:00 πέντε σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης («Δημοκρατίας», «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι», «Πανεπιστήμιο») θα μείνουν προσωρινά κλειστοί, έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας.
Σταθμός Μετρό Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24ωρη λειτουργία Μετρό και λεωφορείων στη «Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα»

Ο ΟΣΕΘ στηρίζει τη δράση «20ή Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» με παρατεταμένη λειτουργία μετρό και λεωφορείων το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, προωθώντας το μήνυμα: «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!».