ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Παράταση λειτουργίας της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ για τα αδήλωτα τετραγωνικά ζητά η ΠΟΜΙΔΑ

Με την επιστολή της στους αρμόδιους υπουργούς ζητά επίσης την άμεση συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς «για να σας υποβάλλουμε τις προτάσεις μας για την περαιτέρω αδιάλειπτη συνέχιση της λειτουργίας της πλατφόρμας αυτής».

 Την παράταση μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του 2020 της λειτουργίας της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ για τα αδήλωτα και μη ηλεκτροδοτούμενα τετραγωνικά ζητάει η ΠΟΜΙΔΑ με επιστολή της προς τους αρμοδίους υπουργούς

 «Η παράταση αυτή είναι απόλυτα αναγκαία, τόσο για το συμφέρον των πολιτών, που το ζητούν επίμονα γιατί αδυνατούν να προλάβουν να ανταποκριθούν, όσο και των ΟΤΑ οι οποίοι εν μέσω κρίσης απέκτησαν με την πρότασή μας, ένα κρίσιμο παράγοντα μόνιμης αύξησης των εσόδων τους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η ΠΟΜΙΔΑ.

Με την επιστολή της ζητά επίσης την άμεση συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς «για να σας υποβάλλουμε τις προτάσεις μας για την περαιτέρω αδιάλειπτη συνέχιση της λειτουργίας της πλατφόρμας αυτής, η οποία θα πρέπει να παραμείνει ως μοναδικό και αναντικατάστατο εργαλείο εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και των Ο.Τ.Α., αλλά και απόδειξη της προόδου της χώρας μας στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηροποίηση της διαδικασίας τακτοποίησης αυθαιρέτων

Ο Κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε οτι όποιος δεν έχει τακτοποιήσει το ακίνητό του έως τα τέλη Ιουνίου 2020, θα καταβάλει 20% παραπάνω χρήματα για την τακτοποίησή του. Για κάθε χρόνο περαιτέρω καθυστερήσεων, θα καταβάλλεται ένα επιπλέον 5%.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κλείνει η πλατφόρμα του Ε9, ξεκινάει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ από την ΑΑΔΕ

Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2024, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημέρωσε πως δεν θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Μαρτίου η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Ε9 του 2024.