Φώτο: ΔΕΗ

Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται ότι κακοποίησε σκύλο στην Κρήτη

Με απόφαση του Προέδρου της ΔΕΗ τίθεται σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος που φέρεται να έχει διαπράξει άγριο βασανισμό ζώου στην Κρήτη. Με παρέμβασή του ο Κ. Χατζηδάκης ζήτησε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με την αυστηρότητα που αρμόζει.

Να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον άγριο βασανισμό ζώου στην Κρήτη για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες από την επιχείρηση ο Πρόεδρος της ΔΕΗ. «Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του Προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης» αναφέρουν πηγές από τη ΔΕΗ.

Θέση πήρε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης με tweet ζητώντας από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει και επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης έγραψε στο Τwitter: «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι χτες έγινε γνωστή η υπόθεση άγριου βασανισμού σκύλου από τον ιδιοκτήτη του στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στην Κρήτη.  Ο ιδιοκτήτης του σκύλου φέρεται να είχε κρεμάσει σε ένα δέντρο το ζώο και προσπάθησε να το ευνουχίσει χρησιμοποιώντας τανάλια.  Χάρη στην παρέμβαση ενός περαστικού από το σημείο Γερμανού το σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, χειρουργήθηκε και αναρρώνει.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα «βέλη» προς τον Κ. Χατζηδάκη για το έλλειμμα του ΕΛΑΠΕ

Ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο για την διεύρυνση του ελλείμματος του ΕΛΑΠΕ, μέσω της αναδρομικής μείωσης του ΕΤΜΕΑΡ, χαρακτηρίζει τον Κ. Χατζηδάκη ο Σύνδεσμος Ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με το πολεοδομικό «μπάχαλο»

Βλέπουμε στην πατρίδα μας μια εικόνα όπου δίπλα σε ένα σπίτι είναι ένα μαντρί, πιο δίπλα ένα ξενοδοχείο και πιο δίπλα ένα θερμοκήπιο, και με αυτή την εικόνα «μπάχαλου» δεν συμβιβαζόμαστε, είπε ο κ. Χατζηδάκης.
anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ΦΕΚ η προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Με την απόφαση, που υπογράφουν ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ι. Τσακίρης θεσπίζεται ο Οδηγός του Προγράμματος που περιλαμβάνει τις προϋποθέσεις υπαγωγής, τον προϋπολογισμό κλπ.