ΓΔ: 1027.47 0.71% Τζίρος: 106.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΗ

Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται ότι κακοποίησε σκύλο στην Κρήτη

Με απόφαση του Προέδρου της ΔΕΗ τίθεται σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος που φέρεται να έχει διαπράξει άγριο βασανισμό ζώου στην Κρήτη. Με παρέμβασή του ο Κ. Χατζηδάκης ζήτησε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με την αυστηρότητα που αρμόζει.

Να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον άγριο βασανισμό ζώου στην Κρήτη για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες από την επιχείρηση ο Πρόεδρος της ΔΕΗ. «Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του Προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης» αναφέρουν πηγές από τη ΔΕΗ.

Θέση πήρε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης με tweet ζητώντας από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει και επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης έγραψε στο Τwitter: «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι χτες έγινε γνωστή η υπόθεση άγριου βασανισμού σκύλου από τον ιδιοκτήτη του στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στην Κρήτη.  Ο ιδιοκτήτης του σκύλου φέρεται να είχε κρεμάσει σε ένα δέντρο το ζώο και προσπάθησε να το ευνουχίσει χρησιμοποιώντας τανάλια.  Χάρη στην παρέμβαση ενός περαστικού από το σημείο Γερμανού το σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, χειρουργήθηκε και αναρρώνει.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα γίνει η διαδικασία αναδάσωσης στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας

Η ΔΕΗ θα χρηματοδοτήσει με 1,9 εκατ. και 396.000 ευρώ την υλοποίηση αντιδιαβρωτικών έργων σε δύο κρίσιμες υδρολογικές λεκάνες της περιοχής, ενώ η EREN Hellas θα προσφέρει χρηματοδότηση 992.222 ευρώ για τον ίδιο σκοπό στην λεκάνη του όρους Κανδύλι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα «βέλη» προς τον Κ. Χατζηδάκη για το έλλειμμα του ΕΛΑΠΕ

Ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο για την διεύρυνση του ελλείμματος του ΕΛΑΠΕ, μέσω της αναδρομικής μείωσης του ΕΤΜΕΑΡ, χαρακτηρίζει τον Κ. Χατζηδάκη ο Σύνδεσμος Ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
RAE, Rythmistiki Arxi Energeias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας των εργαζομένων της ΡΑΕ, ζητούν προσλήψεις και αυξήσεις

Οι εργαζόμενοι τονίζουν πως το υπό ψήφιση νομοσχέδιο θα επιφέρει πλήγμα στην ανεξαρτησία της ΡΑΕ και ταυτόχρονα θα οδηγήσει στην πλήρη αποδυνάμωσή της καθώς σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση της ήδη τραγικά υποστελεχωμένης Αρχής με προσωπικό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντάσσονται 54.680 νέοι επιλαχόντες στο «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή»

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει προχωρήσει στο διπλασιασμό του προγράμματος με το συνολικούς πόρους να ανέρχονται πλέον στα 287 εκατ. ευρώ και οι συνολικοί δικαιούχοι να ξεπερνούν τις 435.000.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ρητινεργατών

Ο νέος κύκλος του προγράμματος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αφορά σε 181 θέσεις πλήρους απασχόλησης, από τις συνολικά 590 θέσεις, για 7 έτη και με ακαθάριστες μηνιαίες αμοιβές έως 1.000 ευρώ. Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης.