ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Κλειστοί αύριο μετά τις 12 το μεσημέρι 5 σταθμοί του ΜΕΤΡΟ 

Το κλείσιμο των σταθμών γίνεται από την ελληνική αστυνομία βάσει των μέτρων ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Κλειστοί θα είναι αύριο Τρίτη 17 Νοεμβρίου πέντε σταθμοί του μετρό με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, εν όψει των μέτρων ασφαλείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, από τις 12.00 θα κλείσουν οι σταθμοί "OMONOIA", "ΠANEΠIΣTHMIO", "ΣYNTAΓMA",  "EYAΓΓEΛIΣMOΣ" KAI "M. MOYΣIKHΣ". Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στους παραπάνω σταθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση πορείας για την επέτειο, αλλά ούτε και η προσέγγιση του Πολυτεχνείου από τους πολίτες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leoforeia-Sygkoinonia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάμερες που θα στέλνουν «ραβασάκια» στους παραβάτες εγκαθιστά ο ΟΑΣΑ

Θα τοποθετηθούν 12 νέες ψηφιακές κάμερες καταγραφής παραβάσεων σε λεωφορειολωρίδες που θα μπορούν να εντοπίζουν και την παραβίαση του ορίου ταχύτητας και την κλήση να αποστέλλεται στα σπίτια των παραβατών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάζονται να ανάψουν οι μηχανές του μετροπόντικα για τη Γραμμή 4

Προχωράει η συναρμολόγηση του πρώτου από τους δυο μετροπόντικες που σε λίγες εβδομάδες θα πραγματοποιήσουν τη διάνοιξη της νέας γραμμής του Μετρό που πρόκειται να αλλάξει τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας.
astinomia, polytexneio, poreia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρακόντεια μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, πάνω από 5.500 αστυνομικοί

Oι αστυνομικές δυνάμεις θα ενισχυθούν και με διμοιρίες από την περιφέρεια, ενώ ένα «δίχτυ ασφαλείας» θα απλωθεί πάνω από την Αθήνα, από την παραμονή - Τετάρτη 16 Νοεμβρίου - της επετείου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης του μετρό προς Πειραιά

Ο συνολικός χρόνος από το λιμάνι μέχρι το αεροδρόμιο θα διανύεται με το μετρό σε μόλις 55 λεπτά. Με την έναρξη λειτουργίας των 3 νέων σταθμών θα κοπούν αρκετές λεωφορειακές γραμμές σύνδεσης με τους Δήμους Νίκαιας και Κορυδαλλού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι σταθμοί του Μετρό στη γραμμή 3 βγαίνουν εκτός λειτουργίας

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.
kakokairia-dromos-xioni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δυσκολίες οι μετακινήσεις, ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Άνοιξαν οι δρόμοι στην Αθήνα ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση κοπής και απομάκρυνσης σπασμένων κλαδιών και δέντρων. Προβλήματα παρατηρούνται στη Γραμμή 1 του ηλεκτρικού εξαιτίας των συσσωρευμένων βλαβών που προκάλεσε η κακοκαιρία.