ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Στάση εργασίας σήμερα μετά τις 9 μμ σε μετρό και ηλεκτρικό

Τη στάση εργασίας ανακοίνωσε το αρμόδιο συνδικάτο ως «απάντηση» στην «ολιγωρία της διοίκησης να απαντήσει για θέματα που αφορούν τη συλλογική σύμβαση εργασίας».

Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, το Συνδικάτο Σταθμαρχών -  Εργαζομένων Πρώτη Γραμμή και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης στη ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση, «λόγω της άρνησης και της ολιγωρίας της Διοίκησης της ΣΤΑΣΥ. Α.Ε. να απαντήσει σε ζητήματα που αφορούν τόσο στην έναρξη των συνομιλιών για τη σύναψη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, όσο και στην πρόληψη- οργάνωση σε ζητήματα Covid-19, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μας, ύστερα από συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κήρυξη μίας προειδοποιητικής Στάσης Εργασίας, το Σάββατο 21-11-2020, από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάζονται να ανάψουν οι μηχανές του μετροπόντικα για τη Γραμμή 4

Προχωράει η συναρμολόγηση του πρώτου από τους δυο μετροπόντικες που σε λίγες εβδομάδες θα πραγματοποιήσουν τη διάνοιξη της νέας γραμμής του Μετρό που πρόκειται να αλλάξει τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρυθμίσεις από 24/10 έως 25/12 στο Γαλάτσι λόγω εργασιών της γραμμής 4 του μετρό

Αρχικά θα υπάρξει σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 3,50 μ. περίπου της Λ. Γαλατσίου και για μήκος 150,00 μ. περίπου πριν την συμβολή της με την Λ. Βεϊκου / Αγ. Γλυκερίας.