ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Ολοκλήρωσε δωρεά υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης, συνολικού ύψους 500.000 ευρώ, προς τα νοσοκομεία Θριάσιο και Σωτηρία στην Αθήνα, ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Η Τράπεζα Πειραιώς, από την αρχή της πανδημίας έχει κινητοποιηθεί έμπρακτα με στόχο να συμβάλλει στην πανεθνική προσπάθεια για την ανάσχεση της εξάπλωσης του ιού COVID-19, ενισχύοντας, μεταξύ άλλων, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) συνολικά με ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές και τις διοικήσεις των νοσοκομείων, ολοκλήρωσε πρόσφατα δωρεά υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης για τους νοσηλευόμενους και τους εργαζομένους, συνολικού ύψους €500.000, προς τα νοσοκομεία Θριάσιο και Σωτηρία στην Αθήνα, ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο πλευρό των αρμόδιων φορέων και των ανθρώπων του ΕΣΥ, προσφέροντας τον περασμένο Μάρτιο, με το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας, υγειονομικό υλικό ύψους 500.000 ευρώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη να «αποπλεύσει» είναι η «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ '21: η πλωτή έκθεση»

Η Έκθεση θα «ταξιδέψει» σε περίπου 20 λιμάνια της νησιωτικής Ελλάδας το ιστιοφόρο εκπαιδευτικό σκάφος «Μάνια» του Ναυτικού Λυκείου του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», ευγενώς διατεθέν για τον σκοπό αυτό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία της Τρ. Πειραιώς με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στο διαδραστικό σύστημα, με χρήση του Προγράμματος Διάχυτης Νοημοσύνης του ΙΤΕ, παρουσιάζεται η ανατύπωση του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν», πλαισιωμένου από επιπλέον πολυμεσικό πληροφοριακό υλικό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρ. Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη νέα γενιά

Ο κ. Μεγάλου σημείωσε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι και στον 6ο κύκλο του Project Future καταγράφηκε ρεκόρ αιτήσεων από νέους πτυχιούχους ενώ παρά την πανδημία, συνεχίστηκαν από πέρυσι τον Μάρτιο οι προσλήψεις αποφοίτων.