ΓΔ: 2038.15 1.56% Τζίρος: 65.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:18:40
Φώτο: Shutterstock

Υβριδική τουριστική έκθεση Greek Panorama στις 21 Ιανουαρίου

Μεταξύ των καινοτομιών της έκθεσης είναι και το virtual passport όπου ο επισκέπτης3 θα μπορεί να εισέλθει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει πρόσβαση σε προσφορές που θα μοιράζουν ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης, οι εκθέτες.

 Ξεκινάει στις 21 Ιανουαρίου 2021, η πρώτη υβριδική εκδήλωση της τουριστικής έκθεσης Greek Panorama, με εκπροσώπους του τουρισμού από την Μεγ. Βρετανία και την Πολωνία. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε μήνα θα γίνεται μια ανάλογη εκδήλωση που θα ενώνει τη χώρα μας με διάφορες χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο.

«Μεταξύ των καινοτομιών της έκθεσης είναι και το virtual passport όπου ο επισκέπτης αφού αφήσει τα στοιχεία του θα μπορεί να εισέλθει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει πρόσβαση σε προσφορές που θα μοιράζουν ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης, οι εκθέτες. Επίσης, θα υπάρχει διασύνδεση με τη γαστρονομία, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν VR παρουσιάσεις από τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας», τόνισε ο Λεωνίδας Μπαμπάνης γενικός διευθυντής της North Events, που διοργανώνει την έκθεση, και πρόεδρος της ASTA Ελλάδας και Κύπρου.

https://www.youtube.com/watch?v=1Tzt6FZcUk0

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενετικό λιμάνι Χανίων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΟΤ: Εκδηλώσεις σε Κατάνια και Παλέρμο για τουριστική προβολή Αττικής, Μακεδονίας, Κρήτης

Η Αττική, η Κεντρική Μακεδονία και η Κρήτη προβλήθηκαν στη Σικελία μέσω roadshow του ΕΟΤ, με παρουσιάσεις, B2B συναντήσεις και έμφαση στη σύνδεση με πτήσεις Volotea, αποσκοπώντας στην ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.
Παλιό τρένο σε ράγες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για επαναλειτουργία του Οδοντωτού

Το ΤΕΕ θα εκπονήσει μελέτη για την επαναλειτουργία της γραμμής Οδοντωτού, έπειτα από σύσκεψη με το υπουργείο Υποδομών, τη Δυτική Ελλάδα, τον ΟΣΕ και τοπικούς φορείς. Η μελέτη θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Attica Group επενδύει στο Tinos Beach και χαράζει νέα ρότα στη φιλοξενία

Το νέο βήμα της Attica Group στον κλάδο φιλοξενίας είναι η επένδυση στο ιστορικό Tinos Beach που μετατρέπει το ξενοδοχείο σε πεντάστερο προορισμό, συνδέοντας τον τουρισμό με τον πολιτισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη της Τήνου.
ΑλόννησοΑςλ όννηνσηίσ οθςέ αλιμάνι θάλασσα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Αλόννησος κερδίζει διεθνή αναγνώριση για την αυθεντικότητα και τη γαλήνη της

Η αυθεντική και ήρεμη Αλόννησος ξεχωρίζει στον βρετανικό Τύπο, με εφημερίδες όπως ο Guardian και The Sun να τη συστήνουν για χαλαρωτικές διακοπές, λόγω της φύσης, του θαλάσσιου πάρκου και των μοναδικών εμπειριών της.
Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκιουλέκας: Νέες προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας - Σερβίας στο Βελιγράδι

Νέες προοπτικές συνεργασίας σε επιχειρηματικότητα, αυτοδιοίκηση και εκπαίδευση διανοίγονται Βόρεια Ελλάδα και Σερβία, όπως τόνισε ο υφυπουργός Κ. Γκιουλέκας στη διμερή συνάντηση στο Βελιγράδι με στήριξη υπουργείων και φορέων.