ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Υβριδική τουριστική έκθεση Greek Panorama στις 21 Ιανουαρίου

Μεταξύ των καινοτομιών της έκθεσης είναι και το virtual passport όπου ο επισκέπτης3 θα μπορεί να εισέλθει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει πρόσβαση σε προσφορές που θα μοιράζουν ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης, οι εκθέτες.

 Ξεκινάει στις 21 Ιανουαρίου 2021, η πρώτη υβριδική εκδήλωση της τουριστικής έκθεσης Greek Panorama, με εκπροσώπους του τουρισμού από την Μεγ. Βρετανία και την Πολωνία. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε μήνα θα γίνεται μια ανάλογη εκδήλωση που θα ενώνει τη χώρα μας με διάφορες χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο.

«Μεταξύ των καινοτομιών της έκθεσης είναι και το virtual passport όπου ο επισκέπτης αφού αφήσει τα στοιχεία του θα μπορεί να εισέλθει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει πρόσβαση σε προσφορές που θα μοιράζουν ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης, οι εκθέτες. Επίσης, θα υπάρχει διασύνδεση με τη γαστρονομία, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν VR παρουσιάσεις από τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας», τόνισε ο Λεωνίδας Μπαμπάνης γενικός διευθυντής της North Events, που διοργανώνει την έκθεση, και πρόεδρος της ASTA Ελλάδας και Κύπρου.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η περίοδος αιτήσεων για το «Τουρισμός για όλους 2024»

Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και η ενίσχυση μεταξύ άλλων, των ορεινών περιοχών της χώρας, στην κατεύθυνση ισόρροπης διάχυσης των επισκεπτών σε όλη τη διάρκεια του έτους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σάμος ανάμεσα στους ποιοτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Τα τοπικά προϊόντα, τα ενδιαφέροντα μουσεία, οι συναρπαστικές εναλλακτικές δραστηριότητες, τα ιστορικά μοναστήρια και η γραφικότητα των οικισμών δημιουργούν ένα αληθινό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβολή της Αστυπάλαιας σε διεθνή ΜΜΕ για διακοπές χωρίς μαζικό τουρισμό

Η Daily Telegraph συμπεριλαμβάνει το νησί στις πέντε καλά κρυμμένες «γωνιές» της Ελλάδας που αξίζει να ανακαλύψει κανείς φέτος, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στο πρωτοποριακό «πράσινο» εγχείρημα της ελληνικής κυβέρνησης.