ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες που ξυλοκόπησαν σταθμάρχη του μετρό

Πρόκειται για δύο ανήλικα αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, τα οποία σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Δύο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 15 και 17 ετών, που συνελήφθησαν είναι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρxη του μετρό, την περασμένη Τετάρτη, στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας. Παράλληλα, συνελήφθη και αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βοήθησε τους δύο ανήλικους προκειμένου να κρυφτούν.

Σημειώνεται, ότι τα πρόσωπα των δύο δραστών είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και η ΕΛΑΣ κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τους ταυτοποιήσει. Αργά το βράδυ αναγνώρισε τα δύο αδέλφια ως τους δράστες της επίθεσης εναντίον του ο 53χρονος σταθμάρχης.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν 30.000 ραντεβού έκλεισαν την πρώτη ημέρα για τη νέα ταυτότητα

Πολύ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των πολιτών για τις νέες ταυτότητες σπεύδοντας να κλείσουν ραντεβού στην πρώτη ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα. Τί χρειάζεται να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.
Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τη νέα ταυτότητα, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα ισχύουν για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοση τους. Οι πολίτες θα μπουν στο gov.gr και θα κλείνουν το ραντεβού για την έκδοση του νέου δελτίου και ακολούθως το ραντεβού θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή email.
Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα κάνουν αύριο οι νέες ταυτότητες - Ποια τα χαρακτηριστικά τους

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα ισχύουν για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοση τους, όπως ακριβώς ισχύει και σήμερα. Η διάρκεια ισχύος αποτελεί ένα μέτρο που εξασφαλίζει την αξιοπιστία του δελτίου ταυτότητας.
Giannis Oikonomou, Kyvernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομάκρυνση στελεχών της ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικόνομου δήλωσε πως μετά τις 7 απομακρύνσεις θα ακολουθήσουν κι άλλες ενώ θα υπάρξουν και μετακινήσεις στην Αστυνομία, μετά το «ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο περιστατικό».