ΓΔ: 2237.99 0.08% Τζίρος: 45.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:59:35
Χειροπέδες σε χέρια άνδρα
Σύλληψη και χειροπέδες σε σπείρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών στη Μυτιλήνη

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, δύο (02) κινητά τηλέφωνα και ένα (01) απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Νόμου 4139/13 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου με τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΚΥΜ”, εντοπίστηκε ο ανωτέρω να κατέχει εντός των αποσκευών του, επιμελώς κρυμμένη εντός συσκευασίας χυμού, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη, σε μορφή βράχου, βάρους εκατόν δεκαέξι γραμμάριων (116,00gr) και μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη, βάρους οκτώ γραμμαρίων (8,00gr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, δύο (02) κινητά τηλέφωνα και ένα (01) απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Οι αρχές διέταξαν τη σύλληψη 223 στρατιωτικών ως υπόπτων για σχέσεις με τον Γκιουλέν

Η Τουρκία διέταξε τη σύλληψη 223 στρατιωτικών, που υπηρετούν σ' ολόκληρη τη χώρα και στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, ως υπόπτων για διασυνδέσεις με ένα δίκτυο το οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι οργάνωσε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 34χρονος κατηγορείται για φθορές σε ασφαλιστική εταιρεία

Δικογραφία σχηματίστηκε για 34χρονο από τη Δίωξη Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνα για εμπλοκή του σε φθορές και ρίψη έντυπου υλικού σε ασφαλιστική εταιρεία, το Δεκέμβριο 2024, ως μέλος συμμορίας.
Ομάδα αστυνομικών Εκουαδόρ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισημερινός: 5.000 συλλήψεις σε 15 μέρες απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας

Η αστυνομία στον Ισημερινό συνέλαβε πάνω από 5.000 άτομα, εκ των οποίων 700 φέρονται να σχετίζονται με οργανωμένο έγκλημα, μετά την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν 9,2 τόνοι ναρκωτικών και περισσότερα από 600 όπλα.