ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «International Business for Lawyers» στις 14/5 - 24/6

Σκοπός του είναι να παρέχει στο συμμετέχοντα την απαιτούμενη εκπαίδευση και κατάρτιση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, λαμβάνοντας υπόψιν τις οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με την ΝOMIKH ΣΧΟΛΗ του Καθολικού Πανεπιστημίου της Lille (Université Catholique de Lille) με την διοργάνωση του Πρώτου Εκπαιδευτικού Προγράμματος με τίτλο: «International Business for Lawyers (IBfL)»
Οι  εισηγητές του προγράμματος είναι άρτια καταρτισμένοι και με μεγάλη εμπειρία ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του χώρου της Νομικής Επιστήμης και των Οικονομικών Επιστημών που συνιστούν μια εξαιρετική ομάδα εκπαιδευτών με παραστάσεις από την λειτουργία των επιχειρήσεων σε διεθνές περιβάλλον.

H διάρκεια του προγράμματος είναι 80 ώρες κι οδηγεί στην λήψη πανεπιστημιακού πιστοποιητικού (university certificate).

Ο τρόπος παρακολούθησης περιλαμβάνει συνεδρίες δια ζώσης και εξ αποστάσεως (live streaming).

Το καινοτόμο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα προέκυψε από την σύμπραξη της Νομικής Σχολής του Καθολικού Πανεπιστημίου της Lille, που αποτελεί το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Γαλλίας και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης που αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο επαγγελματικής εκπαίδευσης στον χώρο των νομικών και οικονομικών επιστημών στην Ελλάδα, ενώ έχει την υποστήριξη και την συνεργασία του EDHEC Augmented Law Institute (https://www.edhec.edu/en), της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών Σπουδών του ιδίου Πανεπιστημίου και της ICC Hellas.

Σκοπός του είναι να παρέχει στο συμμετέχοντα την απαιτούμενη εκπαίδευση και κατάρτιση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, λαμβάνοντας υπόψιν τις οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις σε ένα διεθνές περιβάλλον και κατά τούτο προσφέρει την απαραίτητη γνώση για την αντιμετώπιση από έναν νομικό σύμβουλο των καθημερινών πρακτικών ζητημάτων των επιχειρήσεων ώστε να καθίσταται πραγματικός αρωγός στην λήψη ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων. 

Oι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μαθήματα Business Economics, Marketing, Corporate Finance for Lawyers, Financial Management, Corporate Governance, Digital Transformation, HR Management, Leadership, Business Ethics, Competition, Compliance, Merger & Acquisitions, Law Tech, Big Data & AI, Blockchain, ADR.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους φορέων και επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας, στελέχη και επικεφαλής δικηγορικών  εταιρειών. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

keramews, ypourgeio paideias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση

Επιβλήθηκε επίσης χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ για κάθε παράβαση. Υπενθυμίζεται ότι την αγωγή κατέθεσε το πρωί η υπ. Παιδείας Νίκη Κεραμέως και λόγω κατεπείγοντος εκδικάστηκε την ίδια μέρα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δια ζώσης εκπαίδευση: Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα edupass

Σε πρώτη φάση το edupass.gov.gr ενεργοποιείται για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) και τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες (ΑΕΑ), ενώ στη συνέχεια θα επεκταθεί και στις δημόσιες σχολικές μονάδες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά από αύριο σταδιακά η εκ νέου λειτουργία των Πανεπιστημίων

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα μαθήματα, θεωρητικά και εργαστηριακά, θα πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά δια ζώσης με αυξημένα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας της εκπαιδευτικής κοινότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορείες εκπαιδευτικών κατά της αξιολόγησης - ένταση στο Σύνταγμα

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές. Πορεία διαμαρτυρίας κατά της αξιολόγησης πραγματοποίησαν και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης εκπαιδευτικοί, μετά από κάλεσμα των συνδικαλιστικών φορέων του κλάδου.