ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Hardalias, Politiki Prostasia
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Νέα σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας για την ηλεκτροδότηση στις 5 μμ

Στο επίκεντρο της νέας σύσκεψης θα βρεθεί η αποτίμηση της πορείας των εργασιών και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων ως την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης.

Νέα τεχνική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5:00 το απόγευμα στον "Όλυμπο", το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος , όπου θα μεταβεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Όλυμπος έχει εγκατασταθεί στη συμβολή των λεωφόρων Θησέως και Διονύσου, στην Εκάλη Αττικής, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό όλων των δυνάμεων που επιχειρούν για την ταχύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζει η Αττική.

Στο επίκεντρο της νέας τεχνικής σύσκεψης θα βρεθεί η αποτίμηση της πορείας των εργασιών και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων ως την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών της Αττικής, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ μέχρι τις 14.00 μμ είχαν αποκατασταθεί οι ζημιές σε 15 από ένα σύνολο 43 γραμμών μέσης τάσης που παρουσιάζουν προβλήματα, σε τμήμα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία. Σε άλλη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζεται ότι τα μεσάνυχτα 15 προς 16 Φεβρουαρίου, ήταν εκτός λειτουργίας 30.000 μετρητές, κατά κύριο λόγο στα Βόρεια προάστια της Αθήνας που επλήγησαν την Τρίτη (16/2) από την σφοδρή κακοκαιρία.

Οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης σε περιοχές των βορείων προαστίων προχωρούν με αργούς ρυθμούς, ενώ τις διαβεβαιώσεις του για την επιστροφή στην... κανονικότητα έδωσε το πρωί και ο ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, υπογραμμίζοντας ότι η σημερινή μέρα θα είναι αισθητά καλύτερη, λόγω της βελτίωσης των καιρικών φαινομένων.

Παρόντες στη σύσκεψη θα είναι ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο διευθυντής Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, υποστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ