ΓΔ: 2123.51 -0.20% Τζίρος: 164.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Επίθεση με μολότοφ σε σχολείο της Πάτρας

Άγνωστοι δράστες έριξαν βόμβες μολότοφ σε γραφεία σχολείων και προκάλεσαν φθορές. Επίσης, έσπασαν τζάμια και πόρτες του 5ου Γυμνασίου, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο 5ο Λύκειο, που στεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που έριξαν σήμερα το πρωί βόμβες μολότοφ στο γραφείο του διευθυντή του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, που στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Μαρούδα. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές, ενώ χάρις στην επέμβαση της Πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε σε σχολικές αίθουσες.

Επίσης, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζάμια και πόρτες του 5ου Γυμνασίου, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο 5ο Λύκειο, που στεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Η δράση των αγνώστων ατόμων δεν σταμάτησε στα δύο προαναφερόμενα σχολεία, καθώς έριξαν βόμβες μολότοφ και σε γραφεία του 4ου Γυμνασίου, που συστεγάζεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα Σύλληψη υπευθύνου καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

Αργά το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος στην Πάτρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι πούλησε αλκοόλ σε τρία ανήλικα αγόρια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Τρακτέρ σε αυτοκινητόδρομο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά τον κόμβο Εγλυκάδας

Αγρότες και κτηνοτρόφοι Αχαΐας απέκλεισαν ξανά τον κόμβο Εγλυκάδας στην περιμετρική Πάτρας, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους. Η κυκλοφορία εκτρέπεται μέσω των κόμβων Κ1 (λιμάνι Πάτρας) και Γλαύκου.
Αγρότες με τρακτέρ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυξημένη ετοιμότητα οι αγρότες στη Δυτική Ελλάδα, παραμένουν στα μπλόκα

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις στη Δυτική Ελλάδα, με μπλόκα σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία. Οι αγρότες συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τις επόμενες μορφές του αγώνα τους.