ΓΔ: 876.76 0.11% Τζίρος: 92.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Alpha Bank
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Η Αlpha Bank στηρίζει τις προσπάθειες «Του Χαμόγελου του Παιδιού»

Η ελληνική τράπεζα θα προχωρήσει στην προβολή των μηνυμάτων Amber Alert για παιδιά που αγνοούνται μέσω των οθονών των ΑΤΜ που διαθέτει σε όλη τη χώρα.

Ενεργό συμμετοχή αναλαμβάνει η Alpha Bank στην έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών για περιστατικά εξαφάνισης παιδιών μέσω της προβολής μηνυμάτων Amber Alert στις οθόνες του δικτύου των ΑΤΜ της σε όλη την Ελλάδα.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Alpha Bank ενώνει τις δυνάμεις της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συμμετέχει στο εθνικό συντονιστικό πρόγραμμα Amber Alert Hellas για την προβολή των μηνυμάτων Amber Alert, αυξάνοντας τις πιθανότητες εντοπισμού των αγνοούμενων παιδιών.

Τα μηνύματα Amber Alert ενεργοποιούνται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν συνεννόησης με την Ελληνική Αστυνομία και διαχέονται μέσα από πληθώρα καναλιών επικοινωνίας, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media και άλλες ανακοινώσεις.

Η Alpha Bank, μέσα από το ευρύ δίκτυο των ΑΤΜ της που καλύπτει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση του κοινού και γίνεται πολύτιμος αρωγός της προσπάθειας για να βρουν όλα τα παιδιά τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι τους

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

B. Ψάλτης: Ο Κωστόπουλος ήταν o μεγαλύτερος τραπεζίτης της μεταπολίτευσης

«Δεν δίστασε ποτέ να πάρει θέση, ακόμα και με προσωπικό κόστος, προκειμένου να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση τη σωστή στιγμή» ήταν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Ψάλτη για τον εκλιπόντα.
Giannis Kostopoulos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο τραπεζίτης Γιάννης Κωστόπουλος

Ο Γιάννης Κωστόπουλος υπήρξε ο σημαντικότερος τραπεζίτης της μεταπολιτευτικής περιόδου. Διοίκησε από το 1973 την Τράπεζα Επαγγελματικής Πίστεως, μετέπειτα Alpha Bank, διατηρώντας ενεργό ρόλο έως το 2014.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά ιατρικού και υγειονομικού εξοπλισμού στο Αγαθονήσι από την Alpha Bank

Με τη νέα δωρεά της Alpha Bank, το Περιφερειακό Ιατρείο του Αγαθονησίου εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα και είδη ιατροφαρμακευτικού υλικού, καλύπτοντας τις καταγεγραμμένες ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό.