ΓΔ: 899.58 0.65% Τζίρος: 66.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Giwrgos_Peristeris_gek_terna

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αναλαμβάνει την ανακατασκευή δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από επικοινωνία του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας με τον πρωθυπουργό, ο οποίος ζήτησε την ανακατασκευή ως πράξη κοινωνική ευθύνης.

Η ΓΕΚ Τέρνα αναλαμβάνει την ανακατασκευή του δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι Τυρνάβου, τμήμα του οποίο κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό στην Ελασσόνα. Το σχολείο θα είναι έτοιμο τη νέα σχολική χρονική να υποδεχτεί τους μαθητές και τις μαθήτριες, μετά τις δύσκολες ώρες που βιώνουν τις τελευταίες μέρες. 

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΓΕΚ Τέρνα και ζήτησε ως πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να κατασκευάσει νέο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου. Η εταιρεία συμφώνησε και με τη νέα σχολική χρονιά το σχολείο θα είναι έτοιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Διευθυντή του σχολείου, συγχαίροντας τόσο τον ίδιο όσο και τους άλλους εκπαιδευτικούς που έβγαλαν με ασφάλεια τους μαθητές από το κτίριο που υπέστη σοβαρότατες ζημιές.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν οι μαθητές στα Λύκεια με self tests και μέτρα προστασίας

Κανονικά προχωράνε οι προετοιμασίες σε όλες τις περιφέρειες για να υποδεχθούν τα σχολεία αύριο τους μαθητές. «Κενό» στη διαδικασία στα εσπερινά λύκεια όπου δεν έχει ανοίξει η διαδικασία των self test για τους ενήλικους μαθητές.