ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας

Φ. Καραβίας: Πρωτοπόρος ο Γιάννης Κωστόπουλος, βαριά η απώλειά του

«Όσοι υπηρετούμε σήμερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είμαστε κληρονόμοι του και αισθανόμαστε βαριά την απώλειά του», επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας.

Τα συλλυπητήριά για την απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
 
«Ο Γιάννης Κωστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος της ιδιωτικής τραπεζικής στην Ελλάδα και άξιος συνεχιστής μιας μεγάλης οικογενειακής παράδοσης. Άνοιξε νέους  δρόμους για τον κλάδο και τον τίμησε με την πολυετή σημαίνουσα παρουσία του. Όσοι υπηρετούμε σήμερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είμαστε κληρονόμοι του και αισθανόμαστε βαριά την απώλειά του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

B. Ψάλτης: Ο Κωστόπουλος ήταν o μεγαλύτερος τραπεζίτης της μεταπολίτευσης

«Δεν δίστασε ποτέ να πάρει θέση, ακόμα και με προσωπικό κόστος, προκειμένου να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση τη σωστή στιγμή» ήταν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Ψάλτη για τον εκλιπόντα.
Φώτο: Shutterstock
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eurobank: Ο κορονοϊός «αναβάλει» την προσφορά κουμπαράδων στα σχολεία

Όπως αναφέρει η τράπεζα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία δεν θα υπάρξει η παραδοσιακή προσφορά κλασσικών κουμπαράδων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης.