ΓΔ: 1365.48 0.60% Τζίρος: 100.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η ΙΚΕΑ στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας και του Τυρνάβου

Η ΙΚΕΑ προχώρησε στη δωρεά ειδών οικιακού εξοπλισμού προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργικές οι κουζίνες των 20 οικίσκων που διατέθηκαν για τη στέγαση των κατοίκων των περιοχών αυτών.

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, παρείχε υλική βοήθεια στους πληγέντες από την σεισμική δόνηση στην περιοχή της Ελασσόνας και του Τυρνάβου.

Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ προχώρησε στη δωρεά ειδών οικιακού εξοπλισμού όπως σερβίτσια (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα), σκεύη μαγειρικής, εργαλεία κουζίνας κ.α., προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργικές οι κουζίνες των 20 οικίσκων που διατέθηκαν για τη στέγαση των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «στην ΙΚΕΑ, όραμά μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, εξασφαλίζοντας μία καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι και φροντίζοντας τον ίδιο τον άνθρωπο. Με γνώμονα αυτό, προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία όταν δοκιμάζεται, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της πολιτείας για άμεση ανακούφιση των πληγέντων, ώστε να δημιουργηθεί μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

earthquake-larisa-seismos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Στροφάδων

Οι σεισμοί έγιναν αισθητοί και στην Αττική, ενώ σύμφωνα με την αρχική δημοσίευση του Γεωδυναμικού, ο επίκεντρο ήταν στο θαλάσσιο χώρο, 36 χιλιόμετρα δυτικά από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.
earthquake-larisa-seismos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν εμπνέει ανησυχία η σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών Ρίχτερ στη Σύμη

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Λέκκας στην ΕΡΤ, αν και πρόκειται για μία σεισμογενή περιοχή που μπορεί να δώσει μεγαλύτερο σεισμό η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ προσέθεσε ότι παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου.
kikilias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Ξεκινάει ο υποχρεωτικός προσεισμικός έλεγχος των κτιρίων

Όπως ανέφερε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σκοπός του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι να εντοπιστούν τα κτίρια που παρουσιάζουν δομικά προβλήματα και να καταγραφούν όσα στεγάζουν κρίσιμες υποδομές του Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Kikilias-Vasilis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Έρχεται η άσκηση αντιμετώπισης μεγάλου σεισμού «ΜΙΝΩΑΣ»

Στόχοι της άσκησης είναι να βελτιωθούν και να αναβαθμιστούν ο συντονισμός των υπηρεσιών και της διαδικασίας συλλογής και αξιολόγηση των πληροφοριών και τα σχέδια έκτακτης ανάγκης και διαχείρισης κρίσεων.