ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η ΙΚΕΑ στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας και του Τυρνάβου

Η ΙΚΕΑ προχώρησε στη δωρεά ειδών οικιακού εξοπλισμού προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργικές οι κουζίνες των 20 οικίσκων που διατέθηκαν για τη στέγαση των κατοίκων των περιοχών αυτών.

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, παρείχε υλική βοήθεια στους πληγέντες από την σεισμική δόνηση στην περιοχή της Ελασσόνας και του Τυρνάβου.

Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ προχώρησε στη δωρεά ειδών οικιακού εξοπλισμού όπως σερβίτσια (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα), σκεύη μαγειρικής, εργαλεία κουζίνας κ.α., προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργικές οι κουζίνες των 20 οικίσκων που διατέθηκαν για τη στέγαση των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «στην ΙΚΕΑ, όραμά μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, εξασφαλίζοντας μία καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι και φροντίζοντας τον ίδιο τον άνθρωπο. Με γνώμονα αυτό, προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία όταν δοκιμάζεται, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της πολιτείας για άμεση ανακούφιση των πληγέντων, ώστε να δημιουργηθεί μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

ΙΚΕΑ: Δράσεις αποκατάστασης του περιβάλλοντος μετά τις πυρκαγιές

Η εταιρεία υποστηρίζει τη δράση της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση και περίθαλψη άγριων ζώων στην Εύβοια και άλλες πυρόπληκτες περιοχές και θα προσφέρει 10% από κάθε πώληση συσκευασιών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών, για τα επόμενα 3 χρόνια.