ΓΔ: 1378.29 0.94% Τζίρος: 46.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:17:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Τρεις εργαζόμενοι της Άκτωρ νεκροί σε έργο του ΔΕΔΔΗΕ στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε ένα καλώδιο που ήρθε σε επαφή με άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια και είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το ρεύμα τους άτυχους εργαζομένους προκαλώντας τους σοβαρά εγκαύματα.

Τραγωδία στην Εύβοια καθώς τρεις εργαζόμενοι από το συνεργείο της ΑΚΤΩΡ που συνεργάζεται με την ΔΕΗ και είχε βρεθεί στο χωριό Γυμνό της Ερέτριας για να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλάβης της μέσης τάσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ κατέληξαν νεκροί, καθώς χτυπήθηκαν από ρεύμα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, έσπασε ένα καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια ήρθε σε επαφή σε άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν από το ρεύμα οι τρεις άτυχοι υπάλληλοι. Η σωρός του ενός άντρα εγκλωβίστηκε στο στύλο ρεύματος και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει με ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Οι δύο υπάλληλοι βρίσκονταν στο σημείο κάτω από την κολώνα φέροντας σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr ένας εκ των ατόμων περίπου 45 ετών, Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατοικούσε στα Πλακάκια Ερέτριας, βρέθηκε να κρέμεται από στύλο της ΔΕΗ, ενώ ακόμη 2 άνδρες, ο  50χρονος Γιώργος Τόσκας και ο 50χρονος Γιάννης Καρλατήριας βρίσκονταν στο σημείο κάτω από την κολώνα χτυπημένοι θανάσιμα.

Επίσης αναφέρθηκε πως ένας ακόμα εργαζόμενος τραυματίστηκε και φέρει σοβαρά εγκαύματα και έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο αρχικά στο Κέντρο Υγείας και μετέπειτα στο νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

energeia-reuma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκαν οι αγωγές κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Το δικαστήριο επικαλούμενο οδηγίες και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ηλεκτρική ενέργεια τόνισε ότι η η ρήτρα όχι μόνο δεν είναι αδόκιμη αλλά συνιστά μία συναλλακτικώς αποδεκτή πρακτική στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΗ ενισχύει τις προσπάθειες αποκατάστασης της Αρχαίας Ολυμπίας

Η δωρεά της ΔΕΗ θα ενισχύσει την αγορά, φύλαξη και συντήρηση 80.000 δενδρυλλίων ελιάς μέχρι αυτά να δοθούν στους πληγέντες αγρότες, φυτεύοντας έτσι τον σπόρο που θα φέρει ξανά πνοή στον τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Kostas Skrekas, Kivernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή Σκρέκα στους προμηθευτές ρεύματος για τις επιδοτήσεις λογαριασμών

Όπως ανέφερε ο υπουργός σήμερα, οι πληρωμές προς τους προμηθευτές θα γίνουν πριν από το τέλος του χρόνου ενώ ορισμένοι όπως η ΔΕΗ έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζουν στους λογαριασμούς διακριτά το ποσό της επιδότησης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΗ ανακατασκευάζει τρία σχολεία στη σεισμόπληκτη Θεσσαλία

Σε διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Γ. Στάσση και των Δημάρχων Ελασσόνας και Τυρνάβου, εκφράστηκε ικανοποίηση για την άμεση ανταπόκριση της επιχείρησης.