ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Bread Factory: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ και 1000 στολών σε νοσοκομεία

Στην ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας, με σκοπό την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, στοχεύουν τα Bread Factory μέσα από τις συγκεκριμένες δωρεές.

Τη δωρεά μίας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και μίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά παράλληλα και τη δωρεά 1000 στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», ανακοίνωσαν σήμερα τα BREAD FACTORY.

Στόχος αυτών των δωρεών, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει η εταιρεία.

«Τα BREAD FACTORY σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές», δήλωσε ο Δ.Σ. της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάκληση φυτικών γιαουρτιών της ΔΩΔΩΝΗ κάλεσε ο ΕΦΕΤ

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι η προληπτική ανάκληση πραγματοποιείται λόγω ποιοτικής απόκλισης στη πρώτη ύλη την οποία προμηθεύεται από τρίτο και χρησιμοποιείται στην παρασκευή φυτικού προϊόντος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοτόπουλα Πίνδος: Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η απόσυρση του προϊόντος

Ο Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΣ, ανακοίνωσε πως έχει ήδη προβεί στην απόσυρση του προϊόντος «Μπούτι κοτόπουλου κατεψυγμένο σε δισκάκι» , που είχε διατεθεί στην αγορά, σε ποσοστό 98,7%. Ο ΕΦΕΤ έχει καλέσει όσους καταναλωτές έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΕΚΠΑ μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ελληνοποίησεων προϊόντων

Το Κέντρο Αριστείας «Αγροδιατροφή & Αυθεντικότητα Τροφίμων» στοχεύει στο να αποτραπούν φαινόμενα ελληνοποίηση ξένων προϊόντων αλλά και για να δώσει σημαντικά εφόδια και επιστημονικά δεδομένα στους Έλληνες τυποποιητές.
super market-trofima-ielka-prosfores-xristougenna
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άλμα» 34% της τιμής του ελαιόλαδου, αυξημένες πωλήσεις σε βασικά είδη

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία τρόμαξε τους πολίτες που αύξησαν σημαντικά τις αγορές τους σε βασικά είδη διατροφής όπως όσπρια και αλεύρια. Μεγάλες ανατιμήσεις σε βασικές κατηγορίες καθημερινής χρήσης καταγράφει η NielsenIQ.