ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Bread Factory: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ και 1000 στολών σε νοσοκομεία

Στην ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας, με σκοπό την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, στοχεύουν τα Bread Factory μέσα από τις συγκεκριμένες δωρεές.

Τη δωρεά μίας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και μίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά παράλληλα και τη δωρεά 1000 στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», ανακοίνωσαν σήμερα τα BREAD FACTORY.

Στόχος αυτών των δωρεών, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει η εταιρεία.

«Τα BREAD FACTORY σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές», δήλωσε ο Δ.Σ. της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Thalassina-Sarakosti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειωμένες κατά 1-2 ευρώ οι τιμές στα θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα

Ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Β. Σίμος τόνισε «θα φτιάξουμε το καλάθι της Σαρακοστής, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ».
kyklades tyria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθεια να ενταχθεί η Κυκλαδίτικη Τυροκομία σε κατάλογο της UNESCO

Προετοιμάζεται φάκελος υποψηφιότητας για την εγγραφή της Παραδοσιακής Τυροκομίας των Κυκλάδων στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της ‘Αυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας (UNESCO 2003).