ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

HIDALGO: Εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Η Gymglish, μέσω της οποίας προσφέρονται τα προγράμματα είναι γαλλικής και ισραηλινής ταυτότητας εταιρεία εκμάθησης ξένων γλωσσών με σημαντικές συνεργασίες, όπως για παράδειγμα με τη γαλλική Μόντ και τη Λιμπερασιόν.

Η HIDALGO, πρώην Linguphone εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της εκπαίδευσης ξένων γλωσσών μέσω πλέον της τεχνητής νοημοσύνης. Με όπλο της την πολλαπλώς ηλεγμένη και επιτυχημένη ηλεκτρονική αυτοδιδασκαλία, η εταιρεία απευθύνεται σε ευρεία γκάμα ιδιωτών και εταιρειών, προσφέροντας μέσω της Gymglish εξειδικευμένα προγράμματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για προσωποποιημένα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για τα οποία ο ενδιαφερόμενος θα διαθέσει μόλις 10-15 λεπτά την ημέρα από τον πολύτιμο χρόνο του. Η Gymglish. είναι γαλλικής και ισραηλινής ταυτότητας εταιρεία εκμάθησης ξένων γλωσσών με σημαντικές συνεργασίες, όπως για παράδειγμα με τη γαλλική Μόντ και τη Λιμπερασιόν. Ενδεικτικό του εύρους των δυνατοτήτων της είναι το γεγονός ότι έχει ένα κοινό άνω των 5 εκ. εκπαιδευόμενων, που εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις ή πρόκειται για στελέχη επιχειρήσεων που επιδιώκουν να βελτιωθούν σε τομείς των ενδιαφερόντων τους πάντα σε σχέση με τις ξένες γλώσσες. Το συγκεκριμένο σύστημα Gymglish προσδιορίζει το επίπεδο των προηγούμενων γνώσεων που διαθέτει ο ενδιαφερόμενος, επιτρέποντάς του να ξεκινήσει τη μελέτη από το σημείο που βρίσκεται και να βελτιώσει γρήγορα τις γνώσεις του, ακόμα και να προετοιμαστεί σωστά για τη συμμετοχή του σε εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η εταιρεία Μ.Λεβής ΑΕ - Hidalgo δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης σε ιδιώτες και εταιρείες από το 1934, γεγονός που από μόνο του την αναγάγει σε πρωτοπόρο στον τομέα της αυτοδιδασκαλίας ξένων γλωσσών και εγγυάται με αυτό τον τρόπο για την επιτυχία του εγχειρήματος. Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να περιηγηθούν στον σύνδεσμο:  https://www.lingua-10min.gr

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑΙΘ: Το πρωτόκολλο για τη δια ζώσης λειτουργία των πανεπιστημίων

Το διδακτικό προσωπικό και οι φοιτητές, προκειμένου να συμμετέχουν στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία των ΑΕΙ οφείλουν να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR).
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση έως 23/9 για τις αιτήσεις στις 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Η αμοιβή των μαθητών αντιστοιχεί σε 21,78 ευρώ για κάθε ημέρα μαθητείας σε εργασιακό χώρο για δύο έτη (τέσσερα εξάμηνα). Πανελλαδικά λειτουργούν 50 ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ, που προσφέρουν σπουδές σε 33 ειδικότητες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ιδρύονται 6 νέα ΔΙΕΚ με 7 νέες ειδικότητες

Στόχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι η συνολική βελτίωση της αγροτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προκειμένου οι Έλληνες αγρότες να μπορέσουν να εκσυγχρονίσουν τις καλλιέργειές τους.
Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόβοι για αύξηση των διασωληνωμένων μετά το άνοιγμα των σχολείων

Την ανάγκη εμβολιασμού των ενηλικών πριν την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς επισημαίνουν οι επιστήμονες. Ανοικτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της τηλεκπαίδευσης αν υπάρξουν συρροές κρουσμάτων.