ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τι αναφέρει η REVOIL για την επίθεση έξω από τα γραφεία της στη Βάρη

H έκρηξη σημειώθηκε, αργά το βράδυ, έξω από τα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL, στην περιοχή της Βάρης, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.

Εμπιστοσύνη στις αρχές για την διαλεύκανση της επίθεσης στα κεντρικά γραφεία της, εκφράζει με ανακοίνωσή της η εταιρεία REVOIL μετά την επίθε που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία της στην περιοχή της Βάρης.  

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: «Σε συνέχεια της εμπρηστικής επίθεσης που έλαβε χώρα χτες βράδυ στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας REVOIL, καταδικάζουμε δημόσια κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τέτοιες άνανδρες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και πάνω απ' όλα δεν συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας. Δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε τα μέγιστα προς τις δημόσιες αρχές για την ανεύρεση των υπαιτίων». 

Να σημειωθεί ότι η έκρηξη σημειώθηκε, αργά το βράδυ, έξω από τα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών, στην περιοχή της Βάρης, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο σημείο εξερράγη, λίγο μετά τις 22:30, έξω από το κτίριο της εταιρείας, στην οδό Καποδιστρίου.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη διοικητική εξέταση στο «Αττικόν» για το θάνατο του Δημ. Καλλιάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές εναντίον γιατρών διότι δεν έβαλαν τον πατέρα του σε ΜΕΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 24.000 ακαδημαϊκές ταυτότητες αποθηκεύτηκαν στο Gov.gr Wallet

Μέσα από τη νέα δυνατότητα, οι δικαιούχοι μπορούν να εκδίδουν γρήγορα και απλά τη νέα ψηφιακή Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, να την αποθηκεύουν στο κινητό τους και να την επιδεικνύουν, όπου απαιτείται.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο Κ. Φλώρος, διώκεται για κακούργημα

Ο κατηγορούμενος που παραμένει κρατούμενος το βράδυ της Τετάρτης μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο από σήμερα λειτουργούν τα καταστήματα ενόψει Πάσχα

Έναρξη σήμερα για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Πώς θα λειτουργήσουν τα μικρά καταστήματα και πώς τα πολυκαταστήματα. Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 28 Απριλίου.