ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΑΑΔΕ: Μπλόκο σε φορτηγό με 90 κιλά κάνναβη κρυμμένο σε ρεζέρβες

Ο οδηγός του φορτηγού, προερχόμενου από την Βόρεια Μακεδονία, είχε κρύψει την ακατέργαστη κάνναβη μέσα σε πέντε ρεζέρβες.

Μπλόκο από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε φορτηγό με περισσότερα από 90 κιλά κάνναβης που ερχόταν στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο οδηγός του φορτηγού, προερχόμενου από την Βόρεια Μακεδονία, είχε κρύψει την ακατέργαστη κάνναβη μέσα σε πέντε ρεζέρβες. Η ουσία εντοπίστηκε από τους ειδικούς σκύλους ανιχνευτές του Τελωνείου Ευζώνων και άνδρες της ομάδας δίωξης της ΑΑΔΕ, μετά από εξαντλητικούς ελέγχους. Από την έρευνα βρέθηκαν 88 συσκευασίες συνολικά 90,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και ανακρίνεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στοπ» στους «πονηρούς» εκδρομείς του Πάσχα: Πώς θα γίνεται ο έλεγχος

Με τη δήλωση εισοδήματος θα αποδεικνύεται σε ελέγχους από την αστυνομία ο τόπος κατοικίας, ώστε να μην περάσουν οι «πονηροί» που έκαναν αλλαγές πρόσφατα. Κλειστό το σύστημα της ΑΑΔΕ για αλλαγές κατοικίας.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.
police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την δολοφονία Λυγγερίδη

Οι Αρχές έχουν κάνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια και χώρους που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 50 συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές.