ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
E-bike festival
Πηγή: ΔΕΗ

Στην Κω το ΔΕΗ e-bike Festival με 50 μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων

Στις 11-12 Δεκεμβρίου η πλατεία Ανταγόρα θα φιλοξενήσει ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μεταφορά αγαθών στο ιστορικό κέντρο, αναδιπλούμενα, βουνού, δρόμου κ.ά.

Στην Πλατεία Ανταγόρα στο κέντρο της πόλης της Κω, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου 2021 το ΔΕΗ e-bike Festival που συγκεντρώνει για πρώτη φορά, περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων για κάθε χρήση.

Στο πλαίσιο του διημέρου, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ., η πλατεία θα φιλοξενήσει ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μεταφορά αγαθών στο ιστορικό κέντρο, αναδιπλούμενα, βουνού, δρόμου κ.ά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν οποιοδήποτε μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους σε τρεις ειδικά κατασκευασμένες πίστες, ενώ παράλληλα η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival, θα προσφέρει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.

Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση αποτελούν παγκόσμια τάση, απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και είναι μια από τις πιο βιώσιμες, σύγχρονες λύσεις μεταφοράς. «Εκτός από την ευελιξία και την οικονομία που προσφέρουν, τα e-bikes συνδέoνται με ένα καθαρότερο και πιο πράσινο μέλλον ακριβώς όπως και τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ΔΕΗ, το GreenPass που εξασφαλίζει ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές, το σύγχρονο εργαλείο καταμέτρησης e-self metering, το MyHomeOnline που προσφέρει σταθερότητα στις χρεώσεις κ.ά.», επισημαίνει η εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης πορτραίτο
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τι ροκανίζει το δώρο Πάσχα των συνταξιούχων και η κόντρα Σαμαρά - Παπασταύρου

O πόλεμος στο Ιράν θα πλήξει την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, κρίσιμο τεστ για τις προεκλογικές παροχές το δώρο του Πάσχα για τους συνταξιούχους, η ΑΜΚ των 50 εκατ. ευρώ της Prodea και η ΔΕΗ e-Money Services.
Ευάγγελος Μυτιληναίος - Γιώργος Στάσσης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι σηματοδοτεί η συμμαχία Metlen - ΔΕΗ για έργα αποθήκευσης στη ΝΑ Ευρώπη

Πώς θα συνδυαστούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΔΕΗ και της Metlen για την υλοποίηση των επενδύσεων σε έργα αποθήκευσης. Ποια τα οφέλη για κάθε Όμιλο. Γιατί επενδύουν εκτός Ελλάδας.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η μοναξιά του Οδυσσέα Αθανασίου, η ενεργειακή ανασφάλεια και η DBRS

Οι επενδύσεις στα ξένα από ΔΕΗ - Metlen, γιατί ανησυχεί η Scoop για την ενεργειακή ασφάλεια της Ελλάδας, η μοναξία Αθανασίου στην ενημέρωση της Lamda, πόσο θα επηρεαστούν οι τράπεζες από το Ιράν και το νέο «πολεμικό» real estate στην Κύπρο.
Συμφωνία πράσινης ενέργειας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ - METLEN: Συνεργασία για αποθήκευση 1.500 MW σε Ρουμανία-Ιταλία-Βουλγαρία

Η ΔΕΗ και η METLEN υπέγραψαν συμφωνία για σύσταση κοινής εταιρείας (50%-50%), με στόχο έργα αποθήκευσης ενέργειας έως 1.500 MW σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Ιταλία, με καινοτόμες μπαταρίες LFP. Τα 1.000 MW θα υλοποιηθούν σε ένα χρόνο.
Τράπεζα της Ελλάδος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ενδιαφέρον Γ. Μυτιληναίου για Τατόι, ανθεκτικά τα ομόλογα και μποναμάς από ΤτΕ

Οαση στην ευρωζώνη τα ελληνικά κρατικά ομόλογα, το ενδιαφέρον του Γ. Μυτιληναίου για το Τατοι, μπουναμάς Στουρνάρα στον Κρατικό Προυπολογισμό, στα "πάνω τους" οι μετοχές της αμυντικής βιομηχανίας και το πανεπιστήμιο της ΔΕΗ.