ΓΔ: 1422.03 0.31% Τζίρος: 355.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
E-bike festival
Πηγή: ΔΕΗ

Στην Κω το ΔΕΗ e-bike Festival με 50 μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων

Στις 11-12 Δεκεμβρίου η πλατεία Ανταγόρα θα φιλοξενήσει ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μεταφορά αγαθών στο ιστορικό κέντρο, αναδιπλούμενα, βουνού, δρόμου κ.ά.

Στην Πλατεία Ανταγόρα στο κέντρο της πόλης της Κω, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου 2021 το ΔΕΗ e-bike Festival που συγκεντρώνει για πρώτη φορά, περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων για κάθε χρήση.

Στο πλαίσιο του διημέρου, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ., η πλατεία θα φιλοξενήσει ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μεταφορά αγαθών στο ιστορικό κέντρο, αναδιπλούμενα, βουνού, δρόμου κ.ά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν οποιοδήποτε μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους σε τρεις ειδικά κατασκευασμένες πίστες, ενώ παράλληλα η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival, θα προσφέρει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.

Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση αποτελούν παγκόσμια τάση, απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και είναι μια από τις πιο βιώσιμες, σύγχρονες λύσεις μεταφοράς. «Εκτός από την ευελιξία και την οικονομία που προσφέρουν, τα e-bikes συνδέoνται με ένα καθαρότερο και πιο πράσινο μέλλον ακριβώς όπως και τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ΔΕΗ, το GreenPass που εξασφαλίζει ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές, το σύγχρονο εργαλείο καταμέτρησης e-self metering, το MyHomeOnline που προσφέρει σταθερότητα στις χρεώσεις κ.ά.», επισημαίνει η εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

energeia-reuma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκαν οι αγωγές κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Το δικαστήριο επικαλούμενο οδηγίες και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ηλεκτρική ενέργεια τόνισε ότι η η ρήτρα όχι μόνο δεν είναι αδόκιμη αλλά συνιστά μία συναλλακτικώς αποδεκτή πρακτική στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείκτης επιτυχίας των επιχειρήσεων η προώθηση νέας εργασιακής κουλτούρας

Μία νέα εργασιακή κουλτούρα που εστιάζει στην ισότητα αλλά και στην παροχή εργαλείων και υπηρεσιών για τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των εργαζομένων επιτάσσει η μετά - covid εποχή. Το παράδειγμα της ΔΕΗ.
Perivallon, Klimatiki Allagi, Klima, Clima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή: Ένα ανοιχτό και δύσκολο στοίχημα

Σημαντική για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης είναι η συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας καθώς οι εταιρείες σήμερα στρέφονται στην υιοθέτηση δράσεων και πολιτικών με πρόσημο βιωσιμότητας. Για τη ΔΕΗ η προστασία του Περιβάλλοντος αποτελεί βασική προτεραιότητα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΗ ενισχύει τις προσπάθειες αποκατάστασης της Αρχαίας Ολυμπίας

Η δωρεά της ΔΕΗ θα ενισχύσει την αγορά, φύλαξη και συντήρηση 80.000 δενδρυλλίων ελιάς μέχρι αυτά να δοθούν στους πληγέντες αγρότες, φυτεύοντας έτσι τον σπόρο που θα φέρει ξανά πνοή στον τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας.